Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μην ξεχνάτε το πρώτο παιχνίδι

Μην ξεχνάτε το πρώτο παιχνίδι

0-sak_6101


Ο ορισμός του Βασίλη Δημητρίου για να κάνει το παιχνίδι ΟΜΟΝΟΙΑ-Απόλλωνας, σήμανε συναγερμό! Πάμε στο γήπεδο προετοιμασμένοι για όλα, γιατί πέραν από τις κάκιστες διαιτησίες του εν λόγω ρεφ εις βάρος μας, έχουμε κατά νου και τη σφαγή του πρώτου παιχνιδιού, όταν κάποιος κύριος Μάριος Νικολάου έπιασε από το χεράκι τον Απόλλωνα και τον οδήγησε στη νίκη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε προηγηθεί με το Λεάντρο, ο κ. Νικολάου όμως ήθελε να του κλέψει τη δόξα. Στο 40′ ο Αλαμπί κάνει λάθος μετά από φάουλ του Ντάντι, η μπάλα πάει πλάγια και ο Ράσκο τον ανατρέπει. Από τη στιγμή που δεν σφυρίχθηκε το πρώτο φάουλ, ο Νιγηριανός αμυντικός έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη. Ο διαιτητής τον απέβαλε και άρχισε από κείνο το λεπτό το ανελέητο σπρώξιμο του Απόλλωνα. Το οποίο τελείωσε στο 92΄, όταν ο Τζίμης ανατράπηκε καθαρά στη περιοχή, αλλά ο ρεφ έκλεισε προκλητικά τα μάτια.

Το παιχνίδι πάντως πρέπει να το θυμόμαστε για άλλο ένα λόγο, ως οδηγό αποφυγής για τα ατομικά λάθη. Πέραν από τα όσα αναφέραμε πιο πάνω για το λάθος του Αλαμπί, άλλο ένα τραγικό λάθος, αυτή τη φορά από το Λεβίτα, έδωσε στον Απόλλωνα τη νίκη. Στα μεγάλα παιχνίδια τα λάθη δεν επιτρέπονται. Συγκέντρωση από το 1′ ως το 90′. Δείτε το σόου του Μάριου Νικολάου. Για να δούμε αν θα τον μιμηθεί (όπως συνηθίζει στα ντέρμπι) ο Βασίλης Δημητρίου…


ΑΠΟΛΛΩΝ-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1 ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ από thialouka