Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πότε; Ποτέ!

Πότε; Ποτέ!

img_9795


Με τον τρόπο που ξεκίνησε και εξελίχθηκε η χρονιά για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με αποκλεισμό από την Ευρώπη, αποτυχίες νωρίς στο πρωτάθλημα, αλλαγές προπονητών και οικονομικά προβλήματα, αρκετοί ήταν εκείνοι που έλπιζαν πως θα διασυρθούμε. Αρκετοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ήταν σε μεταβατική φάση και πως από του χρόνου θα μίκραινε.

Ο πρώτος τους στόχος, ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ να μείνει εκτός τετράδας, κάτι που έχει να συμβεί από το 1960. Όπως πήγαιναν τα πράγματα, με την ομάδα μας να βρίσκεται σε κάποια στιγμή ακόμα και 8 βαθμούς από την τέταρτη θέση, έκαναν όνειρα. Κάπου εκεί όμως ξυπνήσαμε, ανακάμψαμε, φτάσαμε να παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Και μια αγωνιστική πριν το τέλος, πρέπει να αυτοκτονήσουμε για να μείνουμε εκτός του πρώτου γκρουπ των πλέι οφ.

Πότε θα μείνει λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ εκτός τετράδας; ΠΟΤΕ! Χωνέψτε το, ούτε τα οικονομικά προβλήματα μας λυγίζουν, ούτε οι αναποδιές, ούτε τα εμπόδια που μας βάλαν μέσω διαιτησίας, γιατί αν μας έπαιζαν ίσα στην αρχή τώρα θα κτυπούσαμε πρωτάθλημα. Ναι, αν είχαμε τις διαιτησίες της Ανόρθωσης και του Αποέλ, θα είμασταν τουλάχιστον εκεί μαζί τους, αλλά ας μην μένουμε στα αν. Μίνιμουμ στόχος πλέον είναι η 3η θέση και η κατάκτηση του κυπέλλου. Εκείνο όμως που θέλουμε να ξέρουν όλοι, είναι πως τον πρωταθλητή, ΕΜΕΙΣ θα τον ορίσουμε! Εμείς, η ΟΜΟΝΟΙΑ που προσπαθούσατε να ξεγράψετε με κάθε τρόπο! Και να είστε βέβαιοι πως αφού εκπληρώσουμε φέτος τους στόχους μας, του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί, πιο έτοιμοι…