Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έρχονται με πρόταση

Έρχονται με πρόταση

10n_omonoia_sak_7348


Το ενδιαφέρον της Μακάμπι Χάιφα για τον Δημήτρη Χριστοφή είναι γνωστό, ωστόσο σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες οι Ισραηλινοί ετοιμάζουν πρόταση για να τον αποκτήσουν.

Ο προπονητής της ομάδας της Χάιφα, κος Αρίκ Μπενάντο, είχε σήμερα συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας και άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του διεθνή επιθετικού της ομάδας μας.

Όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα στο Ισραήλ, την Κυριακή η Μακάμπι θα καταθέσει επίσημη πρόταση για απόκτηση του Τζίμη από την ΟΜΟΝΟΙΑ, με το ποσό της πρότασης τους να είναι στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει κάτι, ακόμα και αν ικανοποιηθεί οικονομικά η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το πιο σημαντικό είναι το τι θέλει ο ίδιος ο παίκτης και αυτή τη στιγμή εκείνο που θέλει είναι να κερδίσει την ΑΕΚ.

Για τον Τζίμη ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει κι άλλες ομάδες της Ευρώπης και το καλοκαίρι αναμένεται να είναι ιδιαίτερα “καυτό” για τον ποδοσφαιριστή, το ζήτημα είναι ο ίδιος τι σκέφτεται να κάνει.

Σίγουρα αυτό που προέχει και για τον ίδιο είναι να εξασφαλίσει η ομάδα μας μια θέση στο Europa League ενώ μόνιμος στόχος του σίγουρα είναι να αγωνιστεί σε κάποιο πιο προηγμένο πρωτάθλημα από αυτό του Ισραήλ. Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι ο Δημήτρης δεν καίγεται να φύγει από την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού είναι χαρούμενος στην ομάδα μας. Προτάσεις θα έρθουν πολλές αλλά αυτό δεν τον επηρεάζει και δεν πρέπει να επηρεάζει ούτε και μας. Προς το παρών βλέπουμε όλοι την ΑΕΚ.