Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Διάψευση για συμφωνία με Μακάμπι

Διάψευση για συμφωνία με Μακάμπι

ns011413


Με ανακοίνωση της η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ διαψεύδει δημοσίευμα ιστοσελίδας για υποτιθέμενη συμφωνία πώληση του Δημήτρη Χριστοφή στη Μακάμπι Χάιφα. Συγκεκριμένα δημοσίευμα του Φάνη Μακρίδη στην ιστοσελίδα Balla.com.cy, ανέφερε πως οι πράσινοι συμφώνησαν με την Μακάμπι, αλλά ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται αρνητικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Σωματείο μας διαψεύδει σημερινό ανυπόστατο δημοσίευμα ιστοσελίδας, που αναφέρει πως η ομάδα μας έχει συμφωνήσει με την Μακάμπι Χάιφα για πώληση του Χριστοφή και ότι πιέζει τον ποδοσφαιριστή να αποδεχθεί την πρόταση.

Φορτικά ζητάμε από τους δημοσιογράφους όπως διασταυρώνουν τις πηγές τους δια μέσω του Σωματείου μας, προτού δημοσιεύσουν μία είδηση. Αυτός άλλωστε είναι και ένας από τους βασικούς κανόνες της δημοσιογραφίας.

Για τελευταία φορά τονίζουμε πως η οποιαδήποτε απόφαση σε πρόταση που ενδεχομένως προκύψει από άλλη ομάδα για παραχώρηση ποδοσφαιριστή μας, θα παρθεί από κοινού με τον εμπλεκόμενο ποδοσφαιριστή, μετά από συζήτηση στη βάση του αλληλοσεβασμού και της αλληλοκατανόησης”.