Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Αφοσιωμένος στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Γιώργος – Θα συζητήσουμε για επέκταση”

“Αφοσιωμένος στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Γιώργος – Θα συζητήσουμε για επέκταση”

gmi_6288


Ο πατέρας του Γιώργου Εφραίμ, έβαλε τέλος στα σενάρια μεταγραφής του γιου του στο εξωτερικό. Ο Αντρέας Εφραίμ, πατέρας και εκπρόσωπος του νεαρού άσου, μίλησε στο “Sport-Fm” και ξεκαθάρισε πως ο Γιώργος πλέον δεν ενδιαφέρεται για να μεταγραφή και πως η σκέψη του είναι αποκλειστικά στην προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Πήγαμε στη Θεσσαλονίκη μετά που εξασφάλισε άδεια από τη διοίκηση κάτι που συμφωνήθηκε πως αυτή η ενέργεια θα ήταν προς όφελος και των δύο πλευρών. Δεν υπήρξε κατάληξη με τον ΠΑΟΚ και ούτε η όλη κατάσταση μας ενθουσίασε ιδιαίτερα», είπε ο κος Εφραίμ.

«Ίσως ο ΠΑΟΚ επανέλθει με νέα πρόταση αλλά πλέον δεν ενδιαφερόμαστε για μεταγραφή. Ο Γιώργος έχει πάει Πολωνία και η σκέψη του, ο στόχος του και η προσήλωση του είναι αποκλειστικά πλέον στην προετοιμασία της ομάδας. Δηλώνει αφοσιωμένος στους στόχους της στο πρωτάθλημα αλλά και στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ίσως τις επόμενες ημέρες συζητήσουμε με τη διοίκηση για επέκταση του συμβολαίου του», πρόσθεσε, ερωτηθείς για την προσπάθεια που θα γίνει για ανανέωση με ΟΜΟΝΟΙΑ.