Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παλιές κακές συνήθειες, αλλά ανέκαμψε

Παλιές κακές συνήθειες, αλλά ανέκαμψε

img_5018


Πάει να καταντήσει αρνητική παράδοση το κακό ξεκίνημα στην Ευρώπη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε γκολ μόλις στο 8′, στην πρώτη υποψία φάσης του αντιπάλου και μάλιστα με ατομικό λάθος. Γιατί όταν ο κορυφαίος αμυντικός (και κορυφαίος του παιχνιδιού) στην Κύπρο Αντράντε καθυστερεί να βγει για οφσάιντ, σαν τέτοιο πρέπει να το δούμε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε ένα ημίχρονο, κυρίως λόγω αυτού του γκολ. Μέχρι το 20′ δεν ήταν η ομάδα του Σαβέφσκι που λατρέψαμε και ευτυχώς που στον άσσο έχει το Μορέιρα. Όχι ότι οι Ρουμάνοι μας έπαιξαν μπάλα, καμία σχέση. Απλά αν ο Ζοσέ δεν απέκρουε τη πλάσα του Μπεν Γιουσέφ ίσως να μιλούσαμε για άλλα τώρα.

Αυτή βέβαια είναι μόνο η μια όψη του νομίσματος. Η άλλη λέει ότι οι πράσινοι ανέκαμψαν, άλλαξαν ταχύτητα με την είσοδο του Εφραίμ στο γήπεδο, ισοφάρισαν και σε κάποιες φάσεις εξέθεσαν τους Ρουμάνους με τους συνδυασμούς τους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καλύτερη ομάδα από την Άστρα και πλέον διεκδικεί την πρόκριση στο ΓΣΠ. Οι πιθανότητες είναι ακόμα σχεδόν μοιρασμένες όμως, για αυτό καλά κάνουμε να έχουμε τα μάτια μας 14 μέχρι τέλους, για να μην έχουμε ευρωπαϊκά δράματα την άλλη Πέμπτη.