Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ψυχραιμία ναι, όχι αδράνεια

Ψυχραιμία ναι, όχι αδράνεια

img_5298


Συμφωνούμε απόλυτα τόσο με τον προπονητή μας, όσο και με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ότι πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι μετά τον αποκλεισμό. Μόνο έτσι θα εντοπίσουμε πραγματικά τα λάθη, μόνο έτσι θα τα διορθώσουμε. Ο πανικός δεν πρόκειται να φέρει οτιδήποτε, ειδικά από τη στιγμή που οι επόμενες υποχρεώσεις είναι 1 μήνα μακριά.

Ταυτόχρονα όμως, πρέπει να γίνει ξεκάθαρο πως ψυχραιμία, δεν πάει να πει παίρνουμε 3-4 μέρες να ηρεμήσουμε, το παίρνουμε σιγά σιγά το θέμα και κάποια στιγμή θα γίνουν όλα. Ο κόσμος έχει δικαίωμα να είναι απογοητευμένος, έχει δικαίωμα να θέλει χώρο και χρόνο. Οι αρμόδιοι όμως οφείλουν να μαζέψουν άμεσα τα κομμάτια τους και να δουν άμεσα πώς προχωρούμε. Για να μην είναι και την επόμενη φορά “αργά”.

Αυτό που προέχει είναι να αποφασιστεί το πρόγραμμα προετοιμασίας μέχρι να έρθει η 1η αγωνιστική. Γίνεται σκέψη η ομάδα να πάει ορεινά για μίνι-προετοιμασία, ενώ πρέπει να κλείσουν άμεσα και τα φιλικά. Από κει και πέρα, είναι και το θέμα της ενίσχυσης. Προπονητής και διοίκηση πρέπει να αποφασίσουν πόσο είναι το μπάτζετ -αν υπάρχει αυτό- και να πάρουν τους παίκτες που χρειάζονται. Τονίζουμε ξανά πως αν ο Σαβέφσκι θέλει κάποιον εντός μπάτζετ, πρέπει να τον απαιτήσει. Και μόνο εκείνος πρέπει να έχει λόγο.