Home TOP NEWS Ίσως έρθουν από την εξωτερική

Ίσως έρθουν από την εξωτερική

Salamina-Omonoia-kaiafas1


Τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής στη μεταγραφολογία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι αρκετά. Τα περισσότερα ικανοποιούν το κόσμο, αφού πρόκειται για καλούς παίκτες από την εγχώρια αγορά. Αν είναι ένα πράγμα που μας έχει αποδείξει πάντως η όποια εμπειρία μας με μεταγραφικές περιόδους, είναι πως από τα πολλά ονόματα που ακούγονται, λίγα ενδιαφέρουν βάσιμα και ελάχιστα βάζουν στο τέλος τριφύλλι στο στήθος.

Λεόν, Ιμπραΐμι, Σακέτι, Άλεξ Ντα Σίλβα. Και οι 4 καλοί παίκτες, οι 3 πρώτοι φερόμενοι ως “συμφωνημένοι”. Να έρθουν και οι 4 στην ΟΜΟΝΟΙΑ το θεωρούμε από δύσκολο ως αδύνατο πρώτα από όλα γιατί με εξαίρεση το Σακέτι που είναι αμυντικό χαφ, τίθεται και ερώτημα αν χωράνε όλοι στο τωρινό ρόστερ. Η απάντηση στο ερώτημα είναι όχι, άρα θα αποκτηθεί ένας ή δύο από αυτούς. Και μιλάμε πάντα αν είναι αυτοί οι εκλεκτοί του Καϊάφα.

Την περσινή περίοδο, ενώ ακούγονταν πολλά, μας ήρθαν μεταγραφές από εκεί που δεν το περιμέναμε όπως ο Γκριγκαλασβίλι, ο Ποτέ, ο Ακουισταπάτσε. Θεωρούμε δεδομένο, πως και φέτος, θα έρθουν παίκτες από την εξωτερική και θα κόψουν πρώτοι το νήμα. Για αυτό καλό είναι πάντα να κρατάμε μια όπισθεν με τα όσα ακούμε. Ο τύπος αναφέρει ενδιαφέρον, η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει μεταγραφές.