Home TOP NEWS Νούνο, Νούνο, Νούνο!

Νούνο, Νούνο, Νούνο!

perez2


Θα βαρεθούμε ποτέ να τον αποθεώνουμε; Μπα! Κάθε φορά που μας δίνεται αφορμή θα το κάνουμε και κάθε φορά οι αναγνώστες θα γουστάρουν. Ο τύπος είναι ζωντανή ιστορία και το αποδεικνύει εντός και εκτός γηπέδου. Γιατί οι μεγάλοι παίκτες είναι τέτοιοι σε κάθε τους βήμα, όχι μόνο για 90 λεπτά που πατάνε χορτάρι.

Για τα αγωνιστικά επιτεύγματα του Νούνο Ασσίς δεν χρειάζεται να πούμε κάτι, όποιος καταλαβαίνει έστω τα βασικά του ποδοσφαίρου θαυμάζει την ποιότητα. Είναι εκείνες οι λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια της εξωγηπεδικής ζωής που τον κάνουν από μεγάλο, ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Όπως όταν ήρθε από μόνος του και μας ζήτησε να γράψουμε να σταματάνε εκείνοι οι 4-5 να βρίζουν τον Οικονομίδη. Ή όταν ψες υποδέχθηκε ως αρχηγός και ηγέτης τον Ματίας Πέρεζ, έκατσε μαζί στο ίδιο τραπέζι με τον προπονητή και του εξήγησαν πως εδώ είναι πλέον το σπίτι σου κι εμείς η οικογένεια σου.

Όσο βιονικός κι αν μοιάζει ο Νούνο Ασσίς κάποια στιγμή το πλήρωμα του χρόνου θα έρθει. Ελπίζουμε να μην είναι με το τέλος της χρονιάς εκείνη η στιγμή, αλλά επειδή ρεαλιστικά δεν αργεί πολύ, μια συμβουλή έχουμε να δώσουμε σε όλους: απολαύστε τον! Κι όταν έρθει το τέλος, ας τον αξιοποιήσουμε σωστά σε άλλο πόστο. Νούνο, Νούνο, Νούνο!