Home TOP NEWS Πώς θα παρατάξει την ομάδα ο κόουτς;

Πώς θα παρατάξει την ομάδα ο κόουτς;

proponisi-zestafoni-georgia (8)


Η παραμονή του Ματίας Πέρεζ στη Κύπρο σε συνδυασμό με την θεωρητική ανετοιμότητα του Ρενάτο Μαργκάσα, ήρθε να περιπλέξει τις προβλέψεις εντεκάδας. Ουσιαστικά ο Καϊάφας είχε να επιλέξει μεταξύ 3-5-2 και 4-2-3-1, με τα πρόσωπα να αλλάζουν ελαφρώς αναλόγως απόφασης. Πιο κάτω οι πιο πιθανές εντεκάδες βάσει συστήματος.

3-5-2

Καταρχάς ο άσσος παίζεται μεταξύ Γιωργαλλίδη και Παναγή, με το νεαρό άσσο να έχει προβάδισμα. Τριάδα στην άμυνα οι Μεντί, Ρούνιε και Λομπιανίτσε. Στον άξονα Οικονομιδης και Γκουλόν μπροστά τους ο Ασσίς. Την ευθύνη κάλυψης της μιας γραμμής θα έχει ο Ράμος και την απέναντι, ένας εκ των Δημητρίου και Φοφανά. Επιθετικό δίδυμο Σκέμπρι και Σέρινταν.

4-2-3-1

Για τον άσσο τα είπαμε, όπως και για την τριάδα του άξονα, αυτά δεν αλλάζουν. Όσον αφορά την άμυνα πιθανότερο σενάριο είναι ένας εκ των Ράμος και Δημητρίου να παίξει δεξί μπακ, ο Λομπιανίτσε να μετατοπιστει παρτενέρ του Ρούνιε στο κέντρο της άμυνας και αριστερό μπακ να βρεθεί ο Μεντί. Άλλο σενάριο θέλει Μεντί και Ρούνιε στο κέντρο της άμυνας, τον Ούτσα δεξιά και τον Ράμος αριστερά. Τα φτερά θα καλύψουν σε τέτοια περίπτωση ο Σκέμπρι και ένας εκ των Κιρμ-Φοφανά. Μοναδικός προωθημένος ο Κίλιαν Σέρινταν.