Home TOP NEWS Ξυπνήστε όλοι τώρα

Ξυπνήστε όλοι τώρα

Την στιγμή που ο Βάλε τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές αποκλεισμό επειδή τον κατάγγειλε ο τιμ μάνατζερ του Αποέλ, ο Καρλάο την έβγαλε καθαρή. Δεν έφτανε που τους έκλεψαν μες το γήπεδο, τους τιμώρησαν και στη δικαστική. Ο Μέσκα, παραπέμφθηκε μια βδομάδα μετά (!!!) όταν η ΑΕΛ κέρδισε και τον Ερμή και φάνηκε πως βάζει στόχο τα ψηλά. Όσον αφορά την ΑΕΚ, ξέρει πολύ καλά πως αν χρειαστεί, θα καταλάβει κι αυτή με ποιον τα έβαλε. Άλλωστε όταν πέρσι ξέφυγε 7 πόντους, δέχθηκε τρεις συνεχόμενες κόκκινες κάρτες και γονάτισε.


Για την δική μας ομάδα δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, άλλωστε ο κόσμος όλος τα ξέρει. Τα τελευταία χρόνια που δεν διεκδικούμε πρωτάθλημα, μας επιτρέπουν να είμαστε κοντά (να μην γαλέψουν τον κόσμο μας;) και στα κρίσιμα, μας στέλνουν στον αγύριστο. Αν καμιά φορά κάναμε το λάθος να πλησιάσουμε, βρισκόταν άλλος ένας Αντώνης Χριστοδούλου Σκάμπης να μας βάλει στον τόπο μας. Είπαμε, τα λεφτά είναι πολλά, η μάσα μεγαλύτερη και δεν συμφέρει σε κανένα να χάσει το πρωτάθλημα το αγαπημένο τους παιδί.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τις ομάδες που προαναφέραμε (συν την Ανόρθωση). Είτε αντιλαμβάνονται πως μόνο αν δουλέψουν όλες μαζί θα ξηλώσουν την παράγκα, είτε εδώ θα είμαστε να τους βλέπουμε να γίνονται Ολυμπιακός Πειραιώς, με ότι αυτό συνεπάγεται. Ξυπνήστε άμεσα όλοι και αντιληφθείτε τις πραγματικότητες. Αρκετά δεν υπέφεραν οι τσέπες σας και οι οπαδοί σας;