Home TOP NEWS Κάρβερ: «Δεν έχω δικαιολογίες, χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα»

Κάρβερ: «Δεν έχω δικαιολογίες, χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα»


Ο Τζον Κάρβερ δήλωσε μετά την τραγική εμφάνιση σήμερα, ότι πρώτη φορά η ομάδα μας έχασε τόσο κατά κράτος από ένα αντίπαλο από τη μέρα που ήρθε στην Κύπρο.

Κάρβερ: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Δεν έχω δικαιολογίες, χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα. Κάναν γκολ τις ευκαιρίες τους, δούλεψαν πολύ καλύτερα και απλά ήταν οι καλύτεροι. Έπρεπε να αλλάξω 1-2 πράγματα λόγω κυπέλλου αλλά με απογοητεύει ότι δεχτήκαμε 2 πολύ εύκολα γκολ από στημένα. Ανεξάρτητα από το σύστημα, όταν δέχεσαι γκολ από στημένα βάζεις δύσκολα. Από την πρώτη μέρα που ήρθα, νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που μας κέρδισε κάποιος τόσο κατά κράτος. Όταν ήρθα στην Κύπρο είπα πως η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και στέκομαι σε αυτή μου τη δήλωση. Συγχαρητήρια».

Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις λέγοντας:

  • «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για μας. Δεν μπορώ να ελέγξω τι έγινε σήμερα, αλλά μπορώ να ελέγξω τι θα γίνει την Τετάρτη και σε αυτό το ματς πρέπει να συγκεντρωθώ».
  • «Ο Χριστοφή δεν έπαιξε επειδή δεν τον επέλεξα να παίξε»ι.

Ιδιάκεθ:«Ευχαριστώ στον Τζον για τα λόγια του τα εκτιμώ πολύ. Έρχονται από ένα πολύ σημαντικό προπονητή στο ποδόσφαιρο με μεγάλη γνώση και προσωπικότητα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν ένα δύσκολο ματς, προερχόμασταν από δυο απογοητεύσεις γιατί έπρεπε να κερδίσουμε Αποέλ και ΑΕΛ και στο τέλος πήραμε μόνο 1 βαθμό. Αντιμετωπίσαμε το ματς με ψηλή πίεση αφού θέλαμε να κερδίσουμε. Η απόδοση ήταν σχεδόν τέλειος. Ο αντίπαλος είχε ποιότητα προσπαθούν να παίζουν από πίσω και με ποιοτικό κέντρο. Θεωρώ πως γενικώς ελέγξαμε το ματς και δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες. Ευχαριστώ τον κόσμο και κάθε καλύτερο στην ΟΜΟΝΟΙΑ στο μέλλον.»