Home TOP NEWS Αυτόν θέλει και τον περιμένει

Αυτόν θέλει και τον περιμένει

 


Νέα παράταση πήρε το θέμα εξεύρεσης του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ούτε και χθες δεν σημειώθηκε ουσιαστική εξέλιξη από τη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου και τα μέλη του τονίζουν πως την επόμενη εβδομάδα αναμένουν εξελίξεις. Η καθυστέρηση πάντως δείχνει πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ κάποιον περιμένουν και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι αυτός ο κάποιος είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου. Για αυτό δεν προχωρούν με οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.

Ο ίδιος ο Κύπριος τεχνικός σύμφωνα με τις πληροφορίες βρίσκεται μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Εθνικής Κύπρου. Η ομοσπονδία του δίνει περισσότερα λεφτά και μεγαλύτερο σε χρονική διάρκεια συμβόλαιο, ενώ η ομάδα μας αποτελεί για τον ίδιο μια μεγάλη πρόκληση. Θέμα αποτελεί επίσης το πότε θα ξεκινήσει αν προσληφθεί αφού φυσιολογικά δεν θα ήθελε να φορτωθεί λάθη που δεν έγιναν από τον ίδιο. Χρονοδιαγράμματα δεν έχουν τεθεί, όμως την επόμενη εβδομάδα είναι πιθανόν να έχουμε κατάληξη.

Η καθυστέρηση πάντως έβαλε σε κατάσταση αναμονής και τα άλλα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα όπως η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και αρχισκάουτερ. Δίνεται προτεραιότητα στον προπονητή και πλέον περιμένουμε την απόφαση του Πάμπου Χριστοδούλου.