Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κάποιες θέσεις είναι στον “αέρα”

Κάποιες θέσεις είναι στον “αέρα”

Βέβαιο πως θα είναι αλλαγμένη η ΟΜΟΝΟΙΑ αύριο, σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Φλορέσκου αποβλήθηκε και πρέπει να αντικατασταθεί, ενώ είναι πολύ πιθανές και άλλες αλλαγές που αγγίζουν και τις τρεις γραμμές. Άλλωστε η ΟΜΟΝΟΙΑ για όλο το πρώτο ημίχρονο υπολειτουργούσε και για αυτό έπαιξε ρόλο και η ατομική απόδοση συγκεκριμένων παικτών.


Ξεκινάμε από την άμυνα. Την θέση του Φλορέσκου θα πάρει ένας εκ των Νασιμέντο και Καρλίτος. Με βάση τα όσα έδειξε ως τώρα ο Άκης Ιωακείμ, φαβορί είναι ο δεύτερος. Για τη θέση του δεξιού μπακ είναι διαθέσιμος πλέον και ο Φιλιώτης, όμως ο Δημητρίου τα πήγε πολύ καλά στα ματς που χρησιμοποιήθηκε ως τώρα και λογικά θα διατηρήσει τη θέση του στην αρχική εντεκάδα.

Στον άξονα τώρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε πολλά προβλήματα κόντρα στην ΑΕΚ. Η είσοδος του Μπρέβελντ στο ημίχρονο βελτίωσε κάπως την κατάσταση και αναμένεται πως ο Ολλανδός θα μπει στην εντεκάδα, αντί του Τουρέ. Τέλος παίζεται και μια θέση στο αριστερό φτερό. Ρουσιάς και Κύπρου την διεκδικούν, αν ο Αζίζ είναι υγιής μπαίνει και αυτός στο παιχνίδι.