Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μετά το κύπελλο, το πρώτο βήμα στο πρωτάθλημα

Μετά το κύπελλο, το πρώτο βήμα στο πρωτάθλημα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε το καθήκον της και έκλεισε θέση στον τελικό κυπέλλου. Σήμερα (20:30, Ελευθερία, live @omonoianews) θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Συμπτωματικά, αντίπαλος της στα προημιτελικά, ξανά η ΑΕΚ την οποία φιλοδοξεί να πληγώσει σε άλλη μια διοργάνωση. Και όπως έδειξαν τα δυο παιχνίδια του κυπέλλου, οι Λαρνακείς θα προβάλουν ισχυρή αντίσταση, θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους, αλλά από την ΟΜΟΝΟΙΑ θα κριθεί ποιος θα προχωρήσει και σε αυτό τον θεσμό.


Όπως είναι η δομή του φετινού πρωταθλήματος, ουσιαστικά οι πραγματικές μάχες σήμερα ξεκινάνε. Η βαθμολογική απόσταση που είχε κτίσει η ΑΕΛ, αλλά και η θέση που τερμάτισε η κάθε ομάδα, δεν παίζει άλλο ρόλο πέραν από το πλεονέκτημα έδρας και τον αντίπαλο στην διαδικασία των πλέι οφ. Όποιος θέλει να πάρει πρωτάθλημα όμως, πρέπει να κερδίσει όποιον βρει μπροστά του στη νοκ άουτ διαδικασία, έτσι η κάθε ομάδα έχει τις δικές της πιθανότητες για τον τίτλο.

Για να φτάσουμε να μιλάμε για αυτόν βέβαια, πρέπει πρώτα να περάσουμε το εμπόδιο της ΑΕΚ και σε αυτό έχουν όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ την προσοχή τους. Έχουμε καλύτερη ομάδα, έχουμε και την ψυχολογία υπέρ μας, τώρα πρέπει να επιβεβαιώσουμε τα προγνωστικά και να κάνουμε σήμερα το πρώτο αποφασιστικό βήμα. Η πρόκριση, κρίνεται στις 2 νίκες. Όσο πιο γρήγορα τελειώσουμε με την ΑΕΚ τόσο το καλύτερο.