Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πλησιάζει ο Πάμπος

Πλησιάζει ο Πάμπος

Οριστική κατάληξη το θέμα προπονητή στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε ακόμα, το ξεκαθαρίζουμε εκ των προτέρων. Η επίσημη ανακοίνωση όμως φαίνεται πως δεν είναι μακριά, αφού όπως είχαμε γράψει και χθες το πρωί, όλο το Σαββατοκύριακο θα είχαμε εντατικές πιέσεις προς τους πρώτους στόχους. Και στην κορυφή τους, αν και από την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν επιβεβαιώνεται τίποτα, ήταν από την αρχή ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ο Κύπριος τεχνικός πλησιάζει προς την ΟΜΟΝΟΙΑ.


Η οικονομική διαφορά που είχαν οι δυο πλευρές, μίκρυνε, αφού υπήρξε διάθεση να τα βρουν μες τη μέση. Οι πληροφορίες επίσης λένε πως ο Πάμπος Χριστοδούλου δίνει προτεραιότητα στην ΟΜΟΝΟΙΑ παρά στις άλλες του επιλογές, γιατί τον γεμίζει η προοπτική να ξανακάνει την ΟΜΟΝΟΙΑ μεγάλη. Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν και πως προτιμά (και επιμένει) να αναλάβει την ομάδα μας με το τέλος της χρονιάς, για να έχει χρόνο να κάνει μέχρι τότε προεργασία για το τι χρειάζεται και ποιους θα φέρει.

Η αυριανή μέρα αναμένεται να φέρει εξελίξεις, ίσως και κατάληξη του θέματος. Ακόμα και συμφωνία να υπάρχει μεταξύ του Αντώνη Τζιωνή και του Κύπριου τεχνικού όμως, πρέπει να υπάρξει και επικύρωση της από το διοικητικό συμβούλιο. Υπάρχει ρεύμα υπέρ του Πάμπου, αλλά καλύτερα να κάνουμε υπομονή, να δούμε αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν. Άλλα ονόματα στη λίστα πάντως είναι του Τιμούρ Κετσμπάια και του Μάριο Μπέιν.