Home TOP NEWS Αγωνία τώρα για τους επόμενους

Αγωνία τώρα για τους επόμενους

Λίγο πολύ ο Κάι ήταν αναμενόμενος. Ναι είδαμε πολλές φορές στο παρελθόν “κλειστές” μεταγραφές να χαλάνε, όμως οι πληροφορίες ήταν έντονες πως ο ποδοσφαιριστής έβλεπε θετικά την ένταξη του στο τριφύλλι. Η συμφωνία ανακοινώθηκε, αναμένεται τώρα και η κάθοδος του για να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο αφού περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Το βλέμμα τώρα των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ πάει στους επόμενους. Γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκλήρωσε 2 από τις (τουλάχιστον) 12 μεταγραφές.


Τρία ονόματα που ενδιαφέρουν είναι ήδη γνωστά. Αναφερόμαστε στους Τζαΐλσον και Φράνκα. Ο πρώτος εδώ και μέρες φωτογραφίζεται ως συμφωνημένος, όμως ανακοίνωση ακόμα δεν ήρθε, κάτι που δείχνει πως κάποιες εκκρεμότητες δεν έχουν ακόμα τακτοποιηθεί. Ο δεύτερος είναι ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, ο Φράνκα, για τα μάτια του οποίου ο Μάκης Παπαϊωάννου ταξίδεψε μέχρι τη Βραζιλία. Και ο τρίτος είναι ο τερματοφύλακας Πιτ Φελτχάουζεν. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η περίπτωση του δυσκόλεψε, για την ώρα όμως δεν έχει απαντήσει ούτε θετικά ούτε αρνητικά.

Το τι προσπαθεί να κάνει ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι προφανές και το έχει δείξει και στις προηγούμενες ομάδες του. Θέλει να κτίσει ένα ομοιογενές σύνολο και για αυτό το λόγο επιδιώκει πολλοί παίκτες να μιλάνε την ίδια γλώσσα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως ψάχνει μόνο πορτογαλόφωνους, κάτι που αποδεικνύεται από τον Ολλανδό στον άσσο, αλλά και κάποιες περιπτώσεις από Αργεντινή που παρακολουθεί.