Home TOP NEWS Το πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει

Το πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει

Ο κόουτς είπε έμμεσα πως συγκεκριμένοι παίκτες του δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί τις απαιτήσεις. Τα υπόλοιπα τόνισε πως θα τα δουν εσωτερικά, θα εξηγηθεί στους παίκτες τι εννοούσε και τι περιμένει από αυτούς. Εμείς θα γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι για κάποια πράγματα που αν αποφεύγαμε, θα κερδίζαμε την Πάφο κι ας μην είχαμε την τέλεια εμφάνιση. Γιατί θεωρούμε πως στο στάδιο που είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, το πιο σημαντικό από όλα είναι οι βαθμοί.


Τουλάχιστον σε 3 περιπτώσεις, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είχε σκοράρει πριν την αντίπαλο της, αν οι παίκτες μας ήταν πιο ομαδικοί. Δεν υπάρχει χώρος για “εγώ”, δεν ενδιαφέρει κανένα ποιος θα σκοράρει, ποιος θα κλέψει τις εντυπώσεις. Εκείνο που μας νοιάζει είναι τα τρίποντα, ανεξάρτητα ποιος βάζει το γκολ. Το πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει και η έλλειψη ομαδικότητας, πολλές φορές μπορεί να στοιχίσει. Σε όλους αρέσει να σκοράρουν, πιο γλυκό όμως είναι το συναίσθημα της νίκης.

Όσον αφορά τώρα την άμυνα, είδαμε σε 2-3 περιπτώσεις παίκτες να μην έχουν την απαραίτητη αποφασιστικότητα και δύναμη. Μαρκαρίσματα στα 3-4 μέτρα, έλλειψη συγκέντρωσης όταν βγαίναμε στον παίκτη, στοιχεία που είδαμε και στα δυο γκολ του αντιπάλου και που στο τέλος στοίχισαν το τρίποντο. Όλα αυτά πλέον απαγορεύονται, δεν βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Επιβάλλεται 90 λεπτά 100% συγκέντρωση, πάθος και πειθαρχία. Ας γίνει το πάθημα μάθημα.