Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βασικοί Τζίμης και Μαργκάσα

Βασικοί Τζίμης και Μαργκάσα

 


Στο αρχικό σχήμα της Εθνικής Κύπρου στο φιλικό με την Γεωργία βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι Δημήτρης Χριστοφή και Ρενάτο Μαργκάσα επιλέχθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Από τον πάγκο θα δει το παιχνίδι ο Φάνος Κατελαρης, που είχε κάποιες μικροενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες και προτιμήθηκε να μην πάρει χρόνο συμμετοχής. Μετά τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου, πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Πατήστε ΕΔΩ για να παρακολουθήσετε ζωντανά το παιχνίδι.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Γιωργαλλίδης, Δημητρίου, Λαιφης, Μερκής, Μαρκάσα, Λαμπάν, Αρτυματάς, Χ. Κυριάκου, Εφραίμ, Χριστοφη, Σωτηρίου.

Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο «Tengiz Burjanadze» στην πόλη Γκόρι. Είναι ένα Στάδιο χωρητικότητας 5000 θεατών και στο σημερινό αγώνα αναμένεται να είναι γεμάτο. Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά τα τελευταία 20 χρόνια που η Εθνική Γεωργίας θα αγωνιστεί σε οπουδήποτε πόλη εκτός από την Τιφλίδα.

Να σημειωθεί πως βάσει τον κανονισμών της FIFA, στους διεθνείς φιλικούς αγώνες η κάθε ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει μέχρι έξι αλλαγές.

Το φιλικό με τη Γεωργία είναι το πρώτο από μια σειρά αγώνων που θα γίνουν μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο προκειμένου η Εθνική μας να είναι έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις της, το Πρωτάθλημα των Εθνών.