Home TOP NEWS «Όλα πήγαν στραβά»

«Όλα πήγαν στραβά»

Δείτε στο πιο πάνω βίντεο αναλυτικά τις δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρίου μετά το πρώτο παιχνίδι με τη Δόξα για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Coca-Cola.


Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας είπε τα πιο κάτω:
«Να συγχαρούμε τη Δόξα καταρχάς. Ήταν ένα από εκείνα τα παιχνίδια που πάνε όλα στραβά. Η απόδοση μας δεν ήτα αυτή που έπρεπε και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Υπάρχει επαναληπτικός και θα πάμε για να κτυπήσουμε την πρόκριση. Η ομάδα μας έκανε μεγάλη προσπάθεια και έχει πετύχει πολλές νίκες. Ήταν αναμενόμενο πως σε ένα ματς θα στράβωνε το πράγμα και έγινε σήμερα. Δεν πήραμε κάτι θετικό, αλλά υπάρχει επαναληπτικός και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας.

Το επιτελείο μας διαπίστωσε πως υποτίμησαν τον αντίπαλο, οπότε υπήρχε αυτό το στοιχείο και αυτό εντοπίζουμε σαν αιτία. Θα τα δούμε εσωτερικά και θα προσπαθήσουμε να μην επαναληφθούν. Όλα τα ματς είναι σημαντικά για μας μετά τον κακό πρώτο γύρο. Ξέρουμε πως το παραμικρό λάθος θα μας στοιχίσει, ήρθαν και τα μαζεμένα ματς και οφείλουμε να γυρίσουμε σελίδα. Άμεσα καλούμαστε να αντιδράσουμε και να πάμε στο αιώνιο για να κερδίσουμε.

Είναι νωρίς να πούμε για το Δημήτρη Χριστοφή, θα το δούμε αύριο.

Ο κ. Αναστασίου εξάντλησε κάθε αυστηρότητα και απέβαλε τον προπονητή μας σε ένα σημείο που υπήρχε ένταση. Εξαντλήθηκε κάθε περιθώριο αυστηρότητας από τον 4ο διαιτητή».