Home TOP NEWS Με 90λεπτο ολοκληρώθηκε ο δανεισμός τριών “πράσινων” σε ομάδες Β’ Κατηγορίας

Με 90λεπτο ολοκληρώθηκε ο δανεισμός τριών “πράσινων” σε ομάδες Β’ Κατηγορίας

 


Με την ΕΝΠ να κατακτά τον τίτλο ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας, όπου επίσης τελείωσαν οι υποχρεώσεις για τρεις “πράσινους” δανεικούς. Ο λόγος για τους Άγγελο Χρυσοστόμου, Ανδρέα Σοφοκλέους και Σωτήρη Φιάκα, με τους τρεις να παίζουν 90 λεπτά στα ματς της τελευταίας αγωνιστικής.

Ο πρώτος, όπου αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα του Παραλιμνίου, ήταν για 20η φορά στην ενδεκάδα της Ομόνοιας Αραδίππου και έγραψε το 14ο του 90λεπτο. Στη σεζόν έπαιξε συνολικά σε 21 παιχνίδι, μετρώντας 1656 λεπτά. Ο Άγγελος Χρυσοστόμου το περασμένο Καλοκαίρι, πριν δοθεί με υποσχετική μεταγραφή, είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Για 21η φορά στην ενδεκάδα του ΑΣΙΛ, στην ήττα από το ΘΟΪ, βρέθηκε ο Ανδρέας Σοφοκλέους, που έπαιξε για 14η φορά μέχρι το τέλος. Ήταν η 23η συμμετοχή του με την προσφυγική ομάδα, με την οποία έπαιξε συνολικά 1786 λεπτά.

Στα 1938 λεπτά σταμάτησε ο χρόνος συμμετοχής του Σωτήρη Φιάκα με το Χαλκάνορα Ιδαλίου, που υποβιβάστηκε εδώ και καιρό. Ο νεαρός παίκτης της ομάδας μας ήταν στο αρχικό σχήμα στον αγώνα με τον Εθνικό Άσσιας, γράφοντας την 24η συμμετοχή του στη Β’ Κατηγορία, με τις 20 να είναι ως βασικός, με μόλις μια φορά να περνάει εκτός.