Home TOP NEWS Απόσυρση που προβληματίζει

Απόσυρση που προβληματίζει

 


Καταρχάς, να ξεκαθαρίσουμε ότι ουδέποτε πήραμε το μέρος κανενός και το πρώτο πράγμα που στηρίξαμε με σθένος από την αρχή, ήταν οι σωστές διαδικασίες, οι οποίες δεν έγιναν. Επίσης, στο παρόν άρθρο δεν εστιάζει στο περιεχόμενο της ίδιας της πρότασης του κ. Πογιατζή, αλλά στο γεγονός ότι πάμε, εν τέλει, με μια μόνο πρόταση, ενώ προκύπτουν ερωτηματικά γιατί δεν υπάρχουν άλλοι επενδυτές που να ενδιαφέρονται.

Όποιος νομίζει ότι δεν υπάρχουν επενδυτές για να αναλάβουν το πιο δυνατό brand στο νησί, μάλλον παρακολουθούμε διαφορετικό έργο. Όσο για το χρέος, μεγάλοι σύλλογοι έχουν πολλά περισσότερα εκατομμύρια χρέος αλλά συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν λόγω της σωστής διαχείρισης του.

Ο κ.Πογιατζής φεύγοντας πυροβολεί για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν. Είτε επρόκειτο για καλύτερη πρόταση είτε όχι, είτε το ενδιαφέρον του ήταν αληθινό ή εικονικό, ο επενδυτής αναφέρθηκε σε όλα αυτά που φωνάζουμε εδώ και χρόνια.

Δεν μπορεί τόσα χρόνια να μην υπήρξε μια σοβαρή πρόταση για οργάνωση του Σωματείου. Ότι κι αν κρατά πίσω τους ενδιαφερόμενους, το μόνο σίγουρο είναι ότι βλάπτει την ΟΜΟΝΟΙΑ και την έχει κρατήσει πολύ πίσω. Πάμε σε μια ιστορική μέρα, με μια και μόνο επιλογή, η οποία δεν τυγχάνει της στήριξης όλου του οικοδομήματος.