Home TOP NEWS Δεν έχει να κάνει με τα άτομα

Δεν έχει να κάνει με τα άτομα

 


Αρνητικά σχολιάστηκε από μερίδα κόσμο της ομάδας μας η ψεσινή ανακοίνωση για τους Χριστόδουλο Χριστοδούλου και Μαρίνο Στυλιανίδη. Με νέα στρατηγική επικοινωνίας πλέον στην ομάδα, επικοινωνήθηκε με λάθος τρόπο η “προσθήκη” των δύο πρώην μελών στη διοίκηση.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, στο πλαίσιο της προσπάθειας να λειτουργήσει ενωτικά, αποφάσισε όπως αξιοποιήσει δύο εκ των ανεξάρτητων υποψηφίων στην πρόσφατη Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση και πρώην μέλη του ΔΣ, Χριστόδουλο Χριστοδούλου και Μαρίνο Στυλιανίδη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και κάνει τον κόσμο να αναρωτιέται για ποια ενότητα γίνεται αναφορά.

Χριστοδούλου και Στυλιανίδης είναι άτομα που ήταν στο παλιό συμβούλιο και σίγουρα δεν προέρχονται από “στρατόπεδο” που είχε διαφορετικές απόψεις από τον συνδυασμό Λώρη Κυριάκου. Εκτός αυτού, ενοχλεί αυτή τη μερίδα του κόσμου το ότι επιλέχθηκαν άτομα τα οποία δεν ήταν καν επιλαχόντες στην εκλογική διαδικασία. Δυστυχώς το timing είναι λανθασμένο και ίσως στοιχίςει στο άμεσο μέλλον. Και δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με τα άτομα, η πιο πίσω άποψη. Έχει να κάνει με το τι αποφάσισαν τα μέλη.