Home TOP NEWS Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και προχωράμε

Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και προχωράμε


Πήρε αυτό που ήθελε η ομάδα μας στο χθεσινό παιχνίδι και αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Από τη χθεσινή αναμέτρηση κρατάμε αυτό που είναι και το κυριότερο και προχωράμε πάρακατω.

Η αλήθεια να λέγεται δεν περιμέναμε να αλλάξει άρδην η απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Είδαμε γενικότερα μια ελαφρώς βελτιωμένη εικόνα από τους ποδοσφαιριστές και αυτό ήταν αρκετό για να έρθει η νίκη. Το σημαντικότερο είναι ότι στον αγώνα κόντρα στον Ερμή πήραμε το ζητούμενο, μετά από αρκετό καιρό και είναι κάτι το οποίο είχε ανάγκη η ομάδα. Το γνωρίζει και ο ίδιος ο Αναστασίου ότι υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει για να φτάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης. Αυτό που χρειάζεται για να τη βοηθήσει στο συγκεκριμένο κομμάτι είναι να παίρνει τις νίκες γιατί οι πέντε σερί ήττες ήδη στοιχίζουν και τα περιθώρια στένεψαν αρκετά.

Σε γενικές γραμμές αυτό που κρατάμε από το χθεσινό παιχνίδι είναι οι τρεις βαθμοί που χρειαζόμασταν. Ας είναι η βάση για βελτίωση της παρουσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο μέλλον για να βρει τα πατήματα της και να μπει η ομάδα στο σωστό δρόμο.