Home TOP NEWS Λύσεις ανάγκης ή νεαροί;

Λύσεις ανάγκης ή νεαροί;


Πολλές απουσίες μαζεμένες ενδέχεται να έχει στον ερχόμενο αγώνα με την Δόξα στο Μακάρειο ο Γιάννης Αναστασίου. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει ξεμείνει για τον Κυριακάτικο αγώνα από ποδοσφαιριστές που να αγωνίζονται στην επίθεση, αλλά και στα άκρα.

Πέντε είναι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον χώρο και μάλλον δεν προλαβαίνουν το παιχνίδι με την ομάδα της Κατωκοπιάς. Ο λόγος για τους Χριστοφή, Εντρένα, Ζίβετς, Γκρίνιτς και Νταρμπισάϊαρ. Ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα άκρα αλλά και στην επίθεση.

Δυο είναι οι λύσεις που έχει μπροστά του ο Γιάννης Αναστασίου: είτε θα χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές σε διαφορετικές θέσεις, είτε θα δώσει χρόνο σε νεαρούς. Για τα δύο άκρα της επίθεσης υπάρχουν μόνο οι Αντόνια και Τζαΐλσον, ενώ στο παρελθόν τη θέση έπαιξε και ο Κρις Μόντες. Ενδέχεται σε περίπτωση του πρώτου σεναρίου, να δούμε και ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα άκρα της άμυνας να μετατοπίζονται πιο μπροστά, όπως πιθανόν να γίνει με τον Τζαΐλσον.

Από την άλλη, υπαρκτό αλλά απομακρυσμένο είναι το σενάριο να δούμε ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας να αγωνίζονται. Ίσως κάποιοι να κληθούν στην αποστολή, αλλά πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ποδοσφαιριστής που ακόμη δεν έχει δει ο Γιάννης Αναστασίου, στον λίγο χρόνο που μετρά στην ομάδα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι οι U19 βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας, συγκατοικώντας με τον αιώνιο, σε διάστημα 7 αγώνων.