Home TOP NEWS Κινδυνεύουμε…

Κινδυνεύουμε…


Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα αποτελεί παρελθόν και με την λήξη της αναμέτρησης η ΟΜΟΝΟΙΑ βρέθηκε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου. Το βλέμμα στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα, από το οποίο μας χωρίζει μόλις μια μέρα.

Είναι τόσο κρίσιμα τα πράγματα στην φάση που είμαστε, που κινδυνεύουμε να μείνουμε χωρίς στόχους από τον Γενάρη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει εξαιρετικά σημαντικό αγώνα αύριο και αν ηττηθεί, υπάρχει το ενδεχόμενο να πάμε για μπάνια μες τον χειμώνα. Πάμε όμως να τα πάρουμε με την σειρά.

Το τριφύλλι αντιμετωπίζει την Νέα Σαλαμίνα, μια ομάδα που μας κέρδισε τον πρώτο γύρο, βρίσκεται στην 4η θέση και απέχει από την ομάδα μας έξι βαθμούς. Αν λοιπόν μας κερδίσει, τα όνειρα για την 4η θέση που ενδέχεται να είναι προνομιούχα, κάνουν φτερά. Από εκεί και πέρα, στην φάση που βρισκόμαστε είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάμε και τι κάνουν οι άλλοι.

Η αναφορά μας ασφαλώς είναι για την Ανόρθωση και την ΑΕΚ, που βρίσκονται σε 6η και 5η θέση αντίστοιχα. Η μεν πρώτη, θα αντιμετωπίσει την Ένωση εντός έδρας, η δε δεύτερη φιλοξενείται από την Δόξα. Επομένως, και οι δύο ομάδες που κυνηγάμε μπαίνουν στις αναμετρήσεις τους σαν φαβορί.

Αν όλα παν ανάποδα, ηττηθούμε δηλαδή και κερδίσουν ΑΕΚ-Ανόρθωση, τότε η απόσταση από την εξάδα ανεβαίνει στους 7 βαθμούς και πολύ φοβόμαστε ότι τα πράγματα θα είναι μη ανατρέψιμα. Σε περίπτωση νίκης επί της Σαλαμίνας, τουλάχιστον μένουμε στο παιχνίδι και διατηρούμε ελπίδες για να βρούμε δύναμη να παλέψουμε τα επόμενα παιχνίδια.