Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Το παρασκήνιο… Ουζόχο καλά κρατεί

Το παρασκήνιο… Ουζόχο καλά κρατεί


Δε λέει να κοπάσει, τουλάχιστον μέχρι το πόρισμα των ερευνών, το παρασκήνιο με τον Φρανσίς Ουζόχο της Ανόρθωσης και το δελτίο του. Πλέον, στην… κούρσα μπαίνουν και οι ομάδες του Αποέλ και του Απόλλωνα, ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Ξαφνικά το Αποελ νοιάζεται για την υπόθεση περισσότερο από όσο νοιάστηκε στην περίπτωση της ΑΕΚ, οι του Απόλλωνα ρίχνουν βολές για αυτή την κίνηση των γαλαζοκιτρίνων, λέγοντας ότι κάποιο λόγο θα έχει το Αποέλ για να επιθυμεί να παραμείνει η Ανόρθωση εξάδα.

Από την άλλη, στην υπόθεση φαίνεται να προκύπτει θέμα πλαστογραφίας, ενώ η σκέψεις τις Ανόρθωσης για το αν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο Ουζόχο στο ερχόμενο παιχνίδι, μόνο υποψίες προκαλούν. Γιατί η Κυρία, αφού υποστηρίζει ότι όλα έγιναν νομότυπα, φοβάται να ξανά χρησιμοποιήσει τον τερματοφύλακα;

Σημειώνεται επίσης ότι σήμερα υπήρχε προγραμματησμένη Συνέντευξη Τύπου από τον ΚΟΑ και τον Αντρέα Μιχαηλίδη για το εν λόγω θέμα, αλλά αναβλήθηκε. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για νέα στοιχεία και ο ΚΟΑ θα προχωρήσει εκ νέου σε διερεύνηση του θέματος.

Από το σκηνικό δε θα έλειπαν βέβαια πολιτικά πρόσωπα και κόμματα που ασκούν πιέσεις προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις! Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν ακόμα επεισόδια «Φρανσίς Ουζόχο»!

Διαβάστε επίσης – Γιατί μας νοιάζει ο… Ουζόχο και η άποψη μας για το θέμα