Home TOP NEWS Τα δεδομένα με τους οκτώ ποδοσφαιριστές

Τα δεδομένα με τους οκτώ ποδοσφαιριστές


Πολλά τα προβλήματα τραυματισμού στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με οκτώ ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στα «πιτς». Πιθανόν εντός της ημέρας να μάθουμε νεότερα για Ατζαγκούν και Κατελάρη, ενώ υπάρχουν πιθανότητες να επανέλθουν και κάποιοι ενόψει ΑΕΛ.

Στη σχετική λίστα βρίσκονται για την ώρα οι: Χριστοφή, Ζίβετς, Λόρα, Παναγή, Πρέτσε, Εντρένα, Ατζαγκούν και Κατελάρης. Οι πρώτοι τρεις θα είναι σίγουρα εκτός και στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα, ενώ για Παναγή και Πρέτσε θα ξεκαθαρίσει μέσα από την προπόνηση της Παρασκευής και κατά πόσο θα προλάβουν. Το ίδιο ισχύει και για τον Εντρένα, ο οποίος ναι μεν πραγματοποιεί κανονικά πρόγραμμα προπονήσεων, ωστόσο έρχεται μετά από μεγάλο διάστημα αποχής και θα εξαρτηθεί από την ετοιμότητα του. Ο Ατζαγκούν τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τη Σαλαμίνα, ενώ ο Κατελάρης κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπου και αντικαταστάθηκε. Αναμένεται εντός της ημέρας να προκύψει ενημέρωση για την κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών και κατά πόσο θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Ας ελπίσουμε να επιστρέψουν όσοι πιο πολλοί ποδοσφαιριστές γίνεται και να αποτελέσουν έξτρα επιλογές για τον Ελλαδίτη κόουτς, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα.