Home SPORTS NEWS Πουλάει η Λιόν

Πουλάει η Λιόν


Τρεις παίκτες θα παραχωρήσει η Λιόν μέχρι το τέλος της χρονιάς, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Ζαν-Μισέλ Ολάς, ο οποίος ανέφερε πως προέχει τον σύλλογο να μπουν στα ταμεία 30εκ. ευρώ… Κάτι που αναμένεται να επιτευχθεί με μείωση του μπάτζετ!


«Έχουμε στα πλάνα μας να πουλήσουμε τρεις παίκτες, δύο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και έναν τον επόμενο καλοκαίρι και αναμένουμε να εισπράξουμε περίπου 30 εκατ. ευρώ. Με αυτό θα επιδιώξουμε να μειώσουμε το μπάτζετ. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο, αλλά δεν μπορούν να ολοκληρωθούν μέχρι να ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος», δήλωσε αρχικά ο Ζαν-Μισέλ Ολάς.

Όπως αναφέρει ο γαλλικός Τύπος, το πρώτο όνομα που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου είναι ο Γιοάν Γκουρκίφ, ο οποίος έχει ακόμα 2,5 χρόνια συμβόλαιο. Οι άλλοι δύο φέρονται να είναι οι Μπαφετιμπί Γκομίς και Μισέλ Μπάστος. Ο Ολάς απέκλεισε πάντως το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί τον Λισάντρο Λόπες.

Ο πρόεδρος της Λυών μίλησε πάντως και για τον Αντονί Ρεβεγιέρ, του οποίου η μεταγραφή στην Παρί Ζεν Ζερμέν χάλασε την τελευταία στιγμή: «Ο συγκεκριμένος θα μπορούσε να είναι ένας από τους υπό-παραχώρηση παίκτες, εκτός και αν έρθουμε σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του. Θα εξετάσουμε όλα τις περιπτώσεις με τον Ρεμί Γκαρντ στο τέλος της σεζόν»…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr