Home SPORTS NEWS Ισόπαλη 2-2 η Ιταλία με την Αϊτή (video)

Ισόπαλη 2-2 η Ιταλία με την Αϊτή (video)


Λίγες μέρες πριν ριχτεί στη μάχη του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, η Ιταλία ήρθε ισόπαλη 2-2 σε φιλικό που έγινε στο Ρίο ντε Τζανέιρο κόντρα στην Αϊτή, η οποία ισοφάρισε με δυο γκολ στο τέλος του αγώνα!

Η «σκουάντρα ατζούρα» σκόραρε μόλις στο πρώτο λεπτό και συγκεκριμένα στο 19’’, αφού μετά από ο Τζιακερίνι έκανε το 1-0. Ο Μαρκίζιο πέτυχε το 2-0 για την Ιταλία στο 72’! Τελικά, η Αϊτή βρήκε το… σθένος να αντιδράσει. Μείωσε με εκτέλεση πέναλτι του Μίλιεν στο 85’ και ισοφάρισε σε 2-2 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Πεγκέρο!

Η σύνθεση της Ιταλίας…
Σίριγκου (46′ Μαρκέτι), Μάτζο, Αστόρι, Μπονούτσι, Ντε Σίλιο, Ακουιλάνι (72′ Μαρκίζιο), Τζακερίνι (54′ Ντε Ρόσι), Τσέρτσι (Ελ Σααραουί), Καντρέβα, Ντιαμάντι (54′ Μοντολίβο), Τζιλαρντίνο (54′ Μπαλοτέλι).

Σε άλλο φιλικό που έγινε την Τρίτη, η Νορβηγία νίκησε με 2-0 τη ΠΓΔΜ στο Όσλο. Η φιλοξενούμενη έπαιζε με δέκα παίκτες από το 60’, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκρντσχάροφ. Τα γκολ για την γηπεδούχο σημείωσαν οι Σκχελμπρεντ στο 9’ και Μπράατεν στο 79’…

Επίσης, σε άλλα φιλικά είχαμε Εσθονία-Κιργιστάν 1-1 (45’ Πούρι/66’ Χαρτσένκο), Κατάρ-Β. Κορέα 0-0…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr