Home SPORTS NEWS ΒΑΛΕ… 145 εκ. ευρώ και τον πήρες!

ΒΑΛΕ… 145 εκ. ευρώ και τον πήρες!


Απίστευτο και όμως αληθινό… Σύμφωνα με τη «Marca» ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντανιέλ Λέβι, ζητά από τη Ρεάλ Μαδρίτης το «τρελό» ποσό των 145 εκατομμυρίων ευρώ για τον Γκάρεθ Μπέιλ! Την ίδια που η «Sun» ανέφερε την Τρίτη ότι και οι γονείς του διεθνή άσου πιέζουν τον Λίβι να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της «βασίλισσας»!

Η ισπανική εφημερίδα είχε πρωτοσέλιδο το συγκεκριμένο θέμα χαρακτηρίζοντας τον Λίβι «τρελό». Μπορεί κάποιος να διαβάσει τις λέξεις… «Una Locura»!

Η «Marca» αναφέρει πως ο Ντανιέλ Λέβι είναι θυμωμένος από την τακτική που ακολουθεί η «βασίλισσα», ενώ φαίνεται να έχει ανοιχτό… μέτωπο με την ισπανική ομάδα και από τη μεταγραφή του Λούκας Μόντριτς στη Ρεάλ Μαδρίτης… Η ισπανική εφημερίδα
βάζει πάντως στο «παιχνίδι» για την απόκτηση του Ουαλού και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφέροντας ότι και οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν κάνει πρόταση για τον Μπέιλ! Η «Marca» είχε μάλιστα θέμα και από τη μπουτίκ της Τότεναμ, αναφέροντας πως με τη δημιουργία του νέου γηπέδου, οι οπαδοί της αγγλικής ομάδας κάνουν δικά τους τα τελευταία προϊόντα με το όνομα του «Μπέιλ»

Την Τρίτη θέμα είναι και η «Sun» και η αγγλική εφημερίδα τόνιζε πως οι γονείς του Μπέιλ πιέζουν και αυτοί τον Λίβι για να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη «βασίλισσα».

Την Τρίτη έγινε ένας μικρός «πανικός» και στο λογαριασμό του 23άχρονου «άσου» στο «Twitter» καθώς για λίγη ώρα ανέβηκε ένα μήνυμα που ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα. Είμαι ο νέος παίκτης της Ρεάλ και ελπίζω μαζί να πάρουμε πολλούς τίτλους #Hala Madrid».Το tweet «κατέβηκε» σχεδόν αμέσως. Μπορεί να… χτύπησαν τον Μπέιλ και χάκερ!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr