Home SPORTS NEWS Ξεκίνημα στη Γένοβα για τη «Μεγάλη Κυρία»

Ξεκίνημα στη Γένοβα για τη «Μεγάλη Κυρία»


H κλήρωση του ιταλικού πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα μπορεί να μην έβγαλε ντέρμπι στην πρεμιέρα, παρόλα αυτά υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για την πρώτη αγωνιστική στις 24 Αυγούστου.

Στην Γέβονα κόντρα στη Σαμπντόρια δοκιμάζεται η πρωταθλήτρια Γιουβέντους στο παιχνίδι που ξεχωρίζει για την 1η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Η ανανεωμένη Φιορεντίνα θα αγωνιστεί εντός έδρας κόντρα στην Κατάνια, ενώ η Νάπολι θα παίξει στο «Σαν Πάολο» με αντίπαλο τη Μπολόνια. Η Μίλαν φιλοξενείται από τη Βερόνα, η Ρόμα από την Λιβόρνο, ενώ η Ίντερ θα παίξει στο Μιλάνο κόντρα στην Τζένοα.

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική:

Κάλιαρι-Αταλάντα, Φιορεντίνα-Κατάνια, Βερόνα-Μίλαν, Λάτσιο και Ουντινέζε, Λιβόρνο-Ρόμα, Νάπολι -Μπολόνια, Πάρμα-Κιέβο Σαμπντόρια-Γιουβέντους-Τορίνο-Σασουόλο.

Τα ντέρμπι το πρωταθλήματος

Τη δεύτερη αγωνιστική ξεχωρίζει το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Λάτσιο στο Τορίνο, ενώ την αμέσως επόμενη αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Ίντερ.

Η 4η αγωνιστική περιλαμβάνει δύο μεγάλες αναμετρήσεις, Μίλαν- Νάπολι και Ρόμα- Λάτσιο, η 7η Ίντερ -Ρόμα, Γιουβέντους-Μίλαν και Λάτσιο- Φιορεντίνα.

Την 8η Φιορεντίνα-Γιουβέντους και Ρόμα-Νάπολι στο «Ολίμπικο», η 10η Μίλαν- Λάτσιο και Φιορεντίνα- Νάπολι, ενώ την 11η η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Μίλαν.
Γιουβέντους και Νάπολι θα αναμετρηθούν στην 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, Λάτσιο- Νάπολι την 14η αγωνιστική, ενώ το Ρόμα- Φιοεντίνα την 15η.

Την 16η η Μίλαν υποδέχεται στο «Σαν Σίρο» τη Ρόμα, ενώ την 17η αγωνιστική κόντρα στην Ίντερ. Την 18η υπάρχει το Γιουβέντους-Ρόμα, ενώ την 19η το Λάτσιο-Ίντερ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr