Home SPORTS NEWS Στον τελικό του Premier League Asia Trophy προκρίθηκαν Λίβερπουλ και Λέστερ

Στον τελικό του Premier League Asia Trophy προκρίθηκαν Λίβερπουλ και Λέστερ


Δύο φιλικοί αγώνες με… αέρα Πρέμιερ Λιγκ διεξήχθησαν σήμερα στο Χονγκ Κονγκ, με τις Λίβερπουλ και Λέστερ να επικρατούν των Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Μπρομ αντίστοιχα. Οι αναμετρήσεις εντάσσονται στα πλαίσια του τουρνουά “Premier League Asia Trophy”, που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και η φετινή είναι η 8η φορά που γίνεται και τέταρτη στην Κινεζική πόλη. “Κόκκινοι” και “Αλεπούδες” πέρασαν στον τελικό της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Ιουλίου, μέρα που θα γίνει και το παιχνίδια για την 3η θέση.

Την πρόκριση στα πέναλτι πήρε η Λέστερ και μάλιστα με τη νέα διαδικασία (που βρίσκεται σε… πειρατικό στάδιο). Εκεί οι περσινοί Πρωταθλητές Αγγλίας επικράτησαν με 7-6, αφού στην κανονική διάρκεια το ματς έληξε με σκορ 1-1. Ο Τζέι Ροντρίγκες στο 10′ άνοιξε το σκορ και ο Ριγιάντ Μαχρέζ ισοφάρισε στο 24′. Δείτε τα στιγμιότυπα:

Στον άλλο ημιτελικό, η Λίβερπουλ με δύο γκολ στην επανάληψη κέρδισε 2-0. Ο Ντόμινικ Σολάνκε με δυνατό σουτ εκτός περιοχής στο 61′ άνοιξε το σκορ, ενώ τα τέρματα των “κόκκινων” διπλασίασε ο Ντιβόκ Ορίγκι στο 79′ με κοντινό πλασέ. Δείτε τα στιγμιότυπα: