Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Πιστός στο run and gun

Πιστός στο run and gun

basket-tsaggaridis-amerikanoi


Δεν αλλάζει συνήθειες ο Μιχάλης Τσαγγαρίδης. Οι επιλογές παικτών του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που θα καλύψουν τις θέσεις ξένων και κοινοτικών της ομάδας, δεν περιλαμβάνουν καθαρόαιμο σέντερ. Περιλαμβάνουν όμως πολλούς ευέλικτους φόργουορντ που θα κληθούν να παίξουν κοντά στο καλάθι και μακριά από αυτό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει με κοντό σχήμα στο πρωτάθλημα και φανερή διάθεση να τρέξει κάθε αντίπαλο.

Αν στους ξένους προσθέσει κανείς και τους δυο Κύπριους που θα είναι σίγουρα στο ρόστερ, τους Παπακώστα και Προκοπίου, εύκολα καταλαβαίνει πως οι 6+2 παίκτες διαθέτουν καλό περιφερειακό σουτ. Εκεί ακριβώς ποντάρει ο κόουτς Τσαγγαρίδης, για αυτό δυσκολεύεται παραδοσιακά να κάνει τις επιλογές του. Γιατί θέλει όλοι οι παίκτες του ρόστερ να σουτάρουν τρίποντα. Μόνο έτσι θα εφαρμόσει το αγαπημένο του run and gun.

Δεν ξέρουμε στο τέλος της ημέρας πόσο δυνατή θα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ξέρουμε όμως πως γίνεται σκληρή δουλειά, βάση συγκεκριμένης φιλοσοφίας. Και το βέβαιο είναι πως με τόσο τρέξιμο, τα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι διασκεδαστικά.