Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Δεν στέκει στην ήττα

Δεν στέκει στην ήττα

basket 52 (4)


Το γεγονός πως παίζαμε κόντρα στον αιώνιο θολώνει κάπως την κρίση, η πραγματικότητα είναι όμως πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήξεραν ποιον θα αντιμετωπίσουν αγωνιστικά. Το Αποέλ είναι το φαβορί για τον τίτλο, εμείς προσπαθούμε για την ώρα να παίξουμε καλό μπάσκετ και να κτίσουμε μια ομάδα που να το ευχαριστιέται. Όσο κι αν πονάει μια ήττα από το Αποέλ λοιπόν, το τμήμα καλαθόσφαιρας δεν στέκει στην ήττα και βλέπει ήδη τον επόμενο αγώνα.

Η ομάδα μας πάει σε ένα νέο δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά κόντρα στον Κεραυνό στο Στρόβολο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι και πάλι το αουτσάιντερ, πάει όμως αποφασισμένη να παλέψει το ματς στα ίσα. Ο Κεραυνός δεν είναι το φόβητρο που ήταν τα τελευταία χρόνια και οι παίκτες του Τσαγγαρίδη μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Φτάνει να περιορίσουν τα ατομικά λάθη και να έχουν πιο καθαρό μυαλό από ότι στο παιχνίδι με το Αποέλ.

Αν είναι ένα θετικό πάντως που κρατάνε από το ματς του Σαββάτου, είναι η παρουσία και η συμπεριφορά του κόσμου. Όχι μόνο έδωσε δυναμικό παρόν ο ΛΑΟΣ, χειροκρότησε και την προσπάθεια στο τέλος, παρότι η ομάδα έχασε.