Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Μπρίτον και Παπακώστας στη γιορτή της καλαθόσφαιρας

Μπρίτον και Παπακώστας στη γιορτή της καλαθόσφαιρας

Basket-VsETHAcup (26)


Δύο καλαθοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα βρίσκονται την Κυριακή στο κλειστό «Κώστας Παπαέλληνας» όπου θα διεξαχθεί το 4ο ΟΠΑΠ All Star Day. Ο Μπρίτον είναι στη δωδεκάδα για την ομάδα του υπόλοιπου κόσμου που θα αντιμετωπίσει την ομάδα με τους Ευρωπαίους(συμπεριλαμβανομένων των Κύπριων) καλαθοσφαιριστές του πρωταθλήματος μας. Ο Κώστας Παπακώστας θα εκπροσωπήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στο διαγωνισμό τριπόντων, εκεί όπου συμμετέχουν εφτά παίκτες, ένας από κάθε ομάδα της Α’ Κατηγορίας.

Το δελτίο τύπου της ΚΟΚ για την εκδήλωση:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει τους 24 καλαθοσφαιριστές οι οποίοι θα στελεχώσουν τις δύο ομάδες που θα αγωνιστούν στο ΟΠΑΠ All Star Day «Παίζω με κανόνες, Οδηγώ με κανόνες», Europe – Rest of the World. Οι τραυματισμοί άφησαν εκτός τελικής επιλογής τούς Βασίλη Κούννα, Ιάκωβο Παντελή και Γιώργο Παλάλα από πλευράς Ευρωπαίων και τον Άντονι Γουίντεν από πλευράς του υπόλοιπου κόσμου. Τις θέσεις τους πήραν οι επιλαχόντες της ψηφοφορίας του κόσμου και των προπονητών. Πέραν τούτων οι προπονητές που έχουν υπό τις οδηγίες τους τις δύο ομάδες προέβησαν στην επιλογή των υπόλοιπων τεσσάρων αθλητών, που θα συμπληρώσουν τις δύο δωδεκάδες. Σημειώνουμε, επίσης, πως στην ομάδα των Ευρωπαίων θα αγωνιστεί και ένας Κύπριος ομάδας που μετέχει στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Β΄ Κατηγορίας και η επιλογή του έγινε από τους προπονητές του συγκεκριμένου πρωταθλήματος. Τυχερός, αλλά και άξιος της συμμετοχής αυτής, αναδείχθηκε ο Ηράκλης Πιττάκας, προπονητής και παίκτης της Αναγέννησης Γερμασόγειας.

Τα ρόστερ των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων στο 4ο ΟΠΑΠ All Star Day, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014 (18:00), στο «Κώστας Παπαέλληνας» του Στροβόλου, είναι τα ακόλουθα:

ΟΜΑΔΑ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ: Τόμισλαβ Πέτροβιτς (ΑΕΚ), Ηράκλης Πιττάκας (Αναγέννηση), Ανδρέας Σιζόπουλος (Αποέλ), Τζάστιν Ρόμπινσον, Φράνκο Κάστροπιλ (Απόλλων), Τόμας Μασάμπα, Μπράνισλαβ Τόμιτς (ΕΘΑ), Παναγιώτης Τρισόκκας, Ιεζεκιήλ Παπαδόπουλος (Ένωση), Σάιμον Μιχαήλ, Γρηγόρης Παντούρης, Ανδρέας Πηλαβάς (Κεραυνός).
Προπονητές: Νικόλας Ι. Παπαδόπουλος (Αποέλ), Χριστόφορος Λειβαδιώτης (ΕΘΑ).

ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Τάιρικ Ντάιρεν, Μπράιαν Χάρπερ, Τάντους ΜακΦάντεν (ΑΕΚ), Άντονι Ρόμπερσον (Αποέλ), Τζάστιν Γκρέι, Άντονι Μέισον (Απόλλων), Ντόναβαν Κερκ, Ρέιμοντ Ράσελ, Ντέιβιντ Κάιλς (ΕΘΑ), Κουίντεν Αλεξάντερ (Ένωση), Τάιρελ Μπιγκς (Κεραυνός), Τζον Μπρίτον (ΟΜΟΝΟΙΑ).
Προπονητές: Νικόλας Σ. Παπαδόπουλος (ΑΕΚ), Κρις Χουγκάζ (Απόλλων).

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ
Στη διάρκεια του 4ου ΟΠΑΠ All Star Day θα πραγματοποιηθεί και διαγωνισμός τριπόντων, με την κάθε ομάδα να έχει τουλάχιστον μία εκπροσώπηση. Οι καλαθοσφαιριστές οι οποίοι θα προσπαθήσουν να είναι εύστοχοι έξω από τα 6,75μ. είναι οι ακόλουθοι: Τάντους ΜακΦάντεν (ΑΕΚ), Ανδρέας Σιζόπουλος, Άντονι Ρόμπερσον (Αποέλ), Γκρεγκ Μπλάκμον (Απόλλων), Ματ Ρος, Ντέιβιντ Κάιλς (ΕΘΑ), Νίκολα Τραΐκοφ (Ένωση), Σλάβισα Μπόγκαβατς (Κεραυνός) και Κωνσταντίνος Παπακώστας (ΟΜΟΝΟΙΑ).