Home TOP NEWS Τέσσερις τίτλοι στο τουρνουά της Αγίας Νάπας βάφτηκαν πράσινοι

Τέσσερις τίτλοι στο τουρνουά της Αγίας Νάπας βάφτηκαν πράσινοι

 


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο φετινό τουρνουά της Αγίας Νάπας. Από τις 14 ομάδες αγοριών και την μία κοριτσιών που έλαβαν μέρος, οι πέντε έφτασαν στον τελικό (οι δύο έπαιξαν μεταξύ τους) και τέσσερις τίτλοι βάφτηκαν πράσινοι. Στο “τριφύλλι” κατέληξαν οι κούπες στις κατηγορίες 2004, 2006, 2007 και τη μοναδική κοριτσιών. Από τις 15 συνολικά “πράσινες” ομάδες, μόλις δύο δεν προκρίθηκαν από τη φάση των ομίλων.

Με μια αήττητη πορεία, η ΟΜΟΝΟΙΑ (Πράσινη) στην κατηγορία 2004 κατέκτησε το τρόπαιο και τα τριφυλλάκια ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς μετά τη νίκη τους στον τελικό. Αήττητη σήκωσε την κούπα και η ομάδα στην κατηγορία 2007, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ σε όλη τη διοργάνωση, με τους “πράσινους” να στήνουν πάρτι μετά την επιτυχία τους. Στην κατηγορία 2006 δύο ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έφτασαν μαζί στον τελικό, που κρίθηκε στην παράταση. Μετά το τέλος οι παίκτες του “τριφυλλιού” και των δύο ομάδων έδωσαν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο, τα οποία άξιζαν για την εκπληκτική παρουσία τους. Η ομάδα κοριτσιών κατέκτησε το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι και οι “πράσινες” το πανηγύρισαν με τη ψυχή τους!

Αναλυτικά τι έκαναν οι ομάδες μας στη φάση των ομίλων:

Κατηγορία 2003
-ΟΜΟΝΟΙΑ (Άσπρη): Αποκλεισμός από τη φάση των ομίλων, τερματίζοντας στην 3η θέση μετά από μια νίκη και δύο ήττες.
-ΟΜΟΝΟΙΑ (Πράσινη): Πρωτιά στον όμιλο και μάλιστα αήττητη, με δύο νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας 14 γκολ υπέρ και μόλις ένα κατά.

Κατηγορία 2004
-ΟΜΟΝΟΙΑ (Άσπρη): Αποκλεισμός από τη φάση των ομίλων, τερματίζοντας στην τελευταία θέση μαζεύοντας μόλις ένα βαθμό.
-ΟΜΟΝΟΙΑ (Πράσινη): Πρωτιά στον όμιλο υπερτερώντας στην ισοβαθμία, λόγω της διαφοράς τερμάτων. Η ομάδα μας πέτυχε δύο άνετες νίκες και εξήλθε μια φορά ισόπαλη.

Κατηγορία 2005
-ΟΜΟΝΟΙΑ (Άσπρη): Πρόκριση ως δεύτερη στον όμιλο των πέντε ομάδων, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.
-ΟΜΟΝΟΙΑ (Πράσινη): Πρωτιά στον όμιλο με τρία στα τρία και 17 γκολ υπέρ, χωρίς να παραβιαστεί η εστία της.

Κατηγορία 2006
-ΟΜΟΝΟΙΑ (Πράσινη): Πρωτιά στον όμιλο υπερτερώντας στην ισοβαθμία, λόγω της διαφοράς τερμάτων. Η ομάδα μας πέτυχε δύο άνετες νίκες και εξήλθε μια φορά ισόπαλη.
-ΟΜΟΝΟΙΑ (Άσπρη): Πρωτιά στον όμιλο με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
-ΟΜΟΝΟΙΑ (Κόκκινη): Πρόκριση ως δεύτερη στον όμιλο, μετά από δύο νίκες με ευρύ σκορ και μια ήττα.

Κατηγορία 2007
-ΟΜΟΝΟΙΑ (Πράσινη): Πρωτιά στον όμιλο με τρία στα τρία και χωρίς να δεχθεί γκολ, έχοντας σημειώσει 18 τέρματα.

Κατηγορία 2008
-ΟΜΟΝΟΙΑ (Άσπρη): Πρωτιά στον όμιλο με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και απολογισμό 18 γκολ υπέρ και μόλις δύο κατά.
-ΟΜΟΝΟΙΑ (Πράσινη): Πρωτιά στον όμιλο υπερτερώντας στην ισοβαθμία, λόγω της διαφοράς τερμάτων. Η ομάδα μας πέτυχε δύο άνετες νίκες και εξήλθε μια φορά ισόπαλη.
-ΟΜΟΝΟΙΑ (Κόκκινη): Πρόκριση ως δεύτερη στον όμιλο, με δύο νίκες και μια ήττα.

Κατηγορία 2009
-ΟΜΟΝΟΙΑ (Πράσινη): Πρόκριση μετά από μια νίκη και δύο ήττες. Η ομάδα μας πέρασε στην επόμενη φάση ως μια από τις καλύτερες ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση.

Ο απολογισμός όλων των ομάδων μας που έφτασαν στη φάση των νοκ-άουτ παιχνιδιών:

Κατηγορία γυναικών: Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέκτησε τον τίτλο κερδίζοντας την ομάδα Champions Ύψωνα στη διαδικασία των πέναλτι, με την κανονική διάρκεια να ολοκληρώνεται στο 2-2.

Κατηγορία 2003: Στα ημιτελικά σταμάτησε η πορεία στο τουρνουά για την ΟΜΟΝΟΙΑ (Πράσινη), χάνοντας με 1-0 από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Στα προημιτελικά η ομάδα μας είχε κερδίσει με 7-0 τον Αχυρώνα Λιοπετρίου.

Κατηγορία 2004: Η ΟΜΟΝΟΙΑ (Πράσινη) κατέκτησε τον τίτλο, επικρατώντας στον τελικό της ομάδας Lemesia με 4-1. Για να φτάσει μέχρι εκεί άφησε εκτός συνέχειας τις Olympico Απόλλων με 2-0 στους “16”, Professional με 1-0 στα προημιτελικά και Ανόρθωση με 3-2 στα ημιτελικά.

Κατηγορία 2005: Η ΟΜΟΝΟΙΑ (Πράσινη) έφτασε μέχρι τη φάση των “16”, όπου γνώρισε τον αποκλεισμό με ήττα από την ομάδα Φάρμα, έχοντας προκριθεί από τη φάση των “32” με νίκη 4-0 επί της ομάδας ΟΣΦΠ Αμμ/στου. Στη φάση των “32” αποκλείστηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ (Άσπρη) με ήττα 2-0 από την ομάδα ΟΣΦΠ Λ/σου.

Κατηγορία 2006: ΟΜΟΝΟΙΑ (Πράσινη) και ΟΜΟΝΟΙΑ (Άσπρη) έφτασαν μαζί στον τελικό με την πρώτη να το κατακτά, κερδίζοντας με 2-1 στην παράταση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ (Κόκκινη) είχε αποκλειστεί με ήττα 3-2 στη φάση των “32” από την ΟΜΟΝΟΙΑ (Άσπρη), που άφησε εκτός επίσης τις ομάδες ΕΑΣ με 3-1 στους “16”, Lemasia με 6-0 στα προημιτελικά και Galacticos Blue με 1-0 στα ημιτελικά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ (Πράσινη) για να φτάσει μέχρι τον τελικό απέκλεισε κατά σειρά από τη φάση των “32” μέχρι τα ημιτελικά τις ομάδες Mάριος Χριστοδούλου, Lemasia με 2-1, Διγενή με 5-0 και Ευθυμιάδη με 6-0.

Κατηγορία 2007: Η ΟΜΟΝΟΙΑ (Πράσινη) κατέκτησε το τρόπαιο νικώντας στον τελικό την ομάδα Nikki Coerver με 2-0. Για να φτάσει εκεί η ομάδα μας απέκλεισε κατά σειρά από τη φάση των “32” μέχρι τα ημιτελικά τις ομάδες ΟΣΦΠ Πάφου με 7-0, FC United με 9-0, Φαρμα στη διαδικασία των πέναλτι μετά το 1-1 και Galacticos white με 2-0.

Κατηγορία 2008: Πιο μακριά έφτασε η ΟΜΟΝΟΙΑ (Κόκκινη), που αποκλείστηκε στη φάση των “16” από την ομάδα Mavroudes FA με 5-0, έχοντας περάσει προηγούμενος το εμπόδιο της ομάδας Professional στη διαδικασία των πέναλτι, αφού στην κανονική διάρκεια το ματς τελείωσε ισόπαλο 4-4. Όσον αφορά την ΟΜΟΝΟΙΑ (Πράσινη) και ΟΜΟΝΟΙΑ (Άσπρη) αποκλείστηκαν στη φάση των “32” με ήττα 2-1 από την ΑΕΚ και 3-0 από την ομάδα Strikers αντίστοιχα.

Κατηγορία 2009: Η ΟΜΟΝΟΙΑ (Πράσινη) έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, όπου έχασε με 4-1 από την ομάδα ΟΣΦΠ Λ/σου. Προηγούμενος για τη φάση των “32” είχε έρθει ισόπαλη 3-3 με την ομάδα Galacticos αλλά προκρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ στους “16” κέρδισε με 4-1 το ΘΟΪ Λακατάμιας.

Φωτογραφίες από τη σελίδα Ayia Napa Youth Soccer Festival.