Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πρεμιέρα εντός έδρας κόντρα στην ΑΕΚ

Πρεμιέρα εντός έδρας κόντρα στην ΑΕΚ

 


Την ΑΕΚ Λάρνακας θα αντιμετωπίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Φούτσαλ, που είναι προγραμματισμένη για τις 22 Σεπτεμβρίου. Οι “πράσινοι” αγωνίζονται στην έδρας τους και θα θέλουν να μπουν με το δεξί στο  Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Futsal περιόδου 2016-17.

Το φετινό Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 11 ομάδων και μετά από αρκετά χρόνια αλλάζει η δομή της διοργάνωση, με αγώνες play offs στη δεύτερη φάση. Πριν την κλήρωση, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ κ. Ανθούλης Μυλωνάς, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δυστυχώς φέτος αρχίζουμε με λιγότερες συμμετοχές ομάδων. Η Ομοσπονδία με τη δική σας συνεργασία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για βελτίωση του αθλήματος και η χρονιά που θα διανύσουμε είναι μεταβατική και προσδοκούμε στο καλύτερο. Το Futsal στην Κύπρο έχει πολλούς υποστηρικτές και θα το ανεβάσουμε εκεί που του αξίζει».

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:
ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ Λάρνακας
Εθνικός Λατσιών-Η Απελευθέρωση
Ανόρθωση-Αποέλ
ΑΜΕΚ Καψάλου-Δημητράκης Χριστοδούλου Δερύνειας
ΑΕΚ Σωτήρας-ΑΕΛ
Ρεπό: Ελπίδα Αστρομερίτη

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:
ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ
Εθνικός Λατσιών-Ανόρθωση
ΑΕΚ Λάρνακας-Ελπίδα Αστρομερίτη
Δημητράκης Χριστοδούλου Δερύνειας-ΑΕΚ Σωτήρας
Αποέλ-ΑΜΕΚ Καψάλου
Ρεπό: Η Απελευθέρωση

Η πρώτη φάση του Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί σε δύο γύρους. Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης οι οκτώ πρώτες ομάδες της κατάταξης θα συνεχίσουν στα play offs:
Αγώνας 1. 1ος – 8ος
Αγώνας 2. 2ος – 7ος
Αγώνας 3. 3ος – 6ος
Αγώνας 4. 4ος – 8ος

Από κάθε ζευγάρι προκρίνεται στην επόμενη φάση η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες. Στη δεύτερη αγωνιστική των play offs το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
Αγώνας 5: Νικητής αγώνα 1 – Νικητής αγώνα 4
Αγώνας 6 : Νικητής αγώνα 2 – Νικητής αγώνα 3

Από κάθε ζευγάρι προκρίνεται στην επόμενη φάση η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες.  Οι νικητές (5 – 6) θα αγωνιστούν στον τελικό με έπαθλο το τρόπαιο του πρωταθλητή και τον τίτλο θα κατακτήσει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες.