Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Καλά τα λέει ο αρχηγός

Καλά τα λέει ο αρχηγός

 


Σύντομη η δήλωση του αρχηγού της Πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σωτήρη Πετρακίδη, στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου, αλλά μέσα σε λίγες γραμμές τα λέει όλα! Πέραν των στόχων που τόνισε για ακόμη μια φορά, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση κάθε εγχώριου τίτλου, ανέφερε κάτι που ίσως είναι το πιο σημαντικό. Έκανε κάλεσμα στον κόσμο του τριφυλλιού να δίνει το παρών του σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι και πρόσθεσε πως η στήριξη τους είναι κάτι που αυτή η ομάδα αξίζει και δικαιούται.

Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε περισσότερο, αφού η “ομάδα της καρδιάς” έχει κάθε λόγο να περιμένει την υποστήριξη του πράσινου λαού μετά από τόσες συνεχόμενες επιτυχίες. Εάν θέλουμε οι λεβέντες του φιλέ να συνεχίσουν να κρατούν τη σημαία μας ψηλά πρέπει να δουν πως οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκτιμούν την προσπάθεια τους έτσι ώστε να αυξάνονται τα κίνητρα που έχουν.

Αναλυτικά ο Σωτήρης Πετρακίδης είπε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε με τις επιτυχίες και τους τίτλους. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στοχεύουμε πάντα τη νίκη. Η Νέα Σαλαμίνα είναι μία καλή ομάδα, όμως από εμάς θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα. Δείξαμε την περασμένη βδομάδα πως είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν και να πάρουμε άλλη μία νίκη. Έχουν γίνει τέσσερις αλλαγές στο ρόστερ μας και είναι φυσιολογικό να χρειάζεται χρόνος για να αποκτήσουμε την απαιτούμενη ομοιογένεια. Όσο αγωνιζόμαστε θα γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Είναι κάτι που αυτή η ομάδα αξίζει και δικαιούται».

Απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα και θέλει να επαναλάβει ότι και πριν μια εβδομάδα στο Σούπερ Καπ.