Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Το ντέρμπι στο Πρέμιερ πρέπει να βαφτεί πράσινο

Το ντέρμπι στο Πρέμιερ πρέπει να βαφτεί πράσινο

U13a-VSapoel (21)


Μετά τη διακοπή λόγω των εορτών του Πάσχα, επιστρέφουν στη δράση οι ομάδες παίδων της ακαδημίας μας που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα μικρότερων ηλικιών της ΚΟΠ. Εντός έδρας αγωνίζονται και οι δύο πράσινες ομάδες, που θέλουν να συνεχίσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους.

Ντέρμπι με την πρωτοπόρο ομάδα του Πρωταθλήματος Πρέμιερ U15 δίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ, για την 5η αγωνιστική. Οι πράσινοι φιλοξενούν το ΘΟΪ Λακατάμιας και θέλουν μόνο τη νίκη από το παιχνίδι αυτό, που θα τους βοηθήσει να μειώσουν τη διαφορά τους από την κορυφή.

Δυναμικά στο παιχνίδι του τίτλου θα μπει το τριφύλλι εάν κερδίσει αφού η κορυφή θα είναι μόλις ένα βαθμό μακριά, οι μικροί θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυροδόντα και θα αρχίσει στις 11:00.

Να επιστρέψουν στις νίκες και να ανέβουν βαθμολογικά

Την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών υποδέχεται η ΟΜΟΝΟΙΑ στην 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ελίτ U15 και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Η ομάδα μας έχει μαζέψει μόλις τέσσερις βαθμούς έως τώρα και η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για αυτήν.

Ο αντίπαλος είναι μια θέση πιο κάτω, όμως ο αγώνας αναμένεται δύσκολος και θα παλέψουν αμφότερες οι δύο ομάδες για τους τρεις βαθμούς. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα και θα ξεκινήσει στις 11:00.