Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τεσσάρα και κορυφή με το καλημέρα!

Τεσσάρα και κορυφή με το καλημέρα!

U13b-VsPAEEK (8)
Φωτογραφία από την περσινή αγωνιστική περίοδο

Με επιβλητική νίκη άρχισε της υποχρεώσεις της η ΟΜΟΝΟΙΑ (1) στο Πρωτάθλημα U13. Η ομάδα του Χάρη Καλλικά επικράτησε με 4-0 της Δόξας εκτός έδρας και μπήκε με το δεξί στη νέα χρονιά. Οι “πράσινοι” ήταν καλύτεροι και δίκαια πανηγύρισαν το πρώτο τους τρίποντο.


Άργησε να έρθει το πρώτο γκολ, όταν όμως επιτεύχθηκε τότε όλα ήταν πιο εύκολα για την ομάδα μας. Στο 58ο λεπτό πέτυχε το 1-0 η ΟΜΟΝΟΙΑ και έβαλε ακόμη τρία στα δώδεκα εναπομείναντα λεπτά. Σκόρερ και των τεσσάρων τερμάτων του “τριφυλλιού” ήταν ο Στέφανος Ιωάννου. Σε τρελά κέφια ο μικρός που οδήγησε την ομάδα του στη νίκη!

Με το καλημέρα πήραν θέση στα ψηλά στρώματα του Β’ Ομίλου Λευκωσίας οι “πράσινοι”. Στη συνέχεια του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενεί το ΘΟΪ Λακατάμιας.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ, ΓΙΑΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ (62′ ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ), ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΠΑ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ 55′ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΡΟΥΘΟΥ), ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΚΗΣ (45′ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ).