Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ «Κόλλησε» 3η συνεχόμενη νίκη

«Κόλλησε» 3η συνεχόμενη νίκη


Φοβερό ξεκίνημα για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15, που σε 3 αγώνες μετρά το απόλυτο των βαθμών. Μετά την Ανόρθωση και τον Άρη, σειρά πήρε η ΑΕΚ, την οποία η ομάδα μας κέρδισε εύκολα με 4-0. Χατ-τρικ για τον Σπυριδάκη, ο Τσουτσούκης το άλλο γκολ.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ:

Άλλη μία νίκη πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, που επιβλήθηκε με το ευρύ 4-0 της ΑΕΚ Λάρνακας, σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Ιωάννου, άρχισε τον αγώνα με τους: Μαλέκκο, Ευαγγέλου, Βενιζέλου, Χατζηχρίστου, Μακρυγιώργη, Πίσση, Χριστάκη, Τσουτσούκη, Στασή, Κυλίλη και Σπυριδάκη. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Αντωνίδης, Καϊάφας, Κουρσαρής, Παυλόπουλλος, Θεοδόσης και Γρούτας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε από την αρχή δυνατά και συγκεντρωμένα, μη αφήνοντας κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να μπει στο παιχνίδι. Οι «πράσινοι» είχαν σε μεγάλη μέρα τον Σπυριδάκη ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, ενώ ένα γκολ πέτυχε ο Τσουτσούκης.

Μετά την σημερινή νίκη η ομάδας έχει το απόλυτο των βαθμών (9 βαθμοί), με το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Επόμενος αντίπαλος η Δόξα, την ερχόμενη εβδομάδα.