Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ | Ο απολογισμός του Μάριου Νικολάου για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15

ΑΚΑΔΗΜΙΑ | Ο απολογισμός του Μάριου Νικολάου για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15

Ο Μάριος Νικολάου, προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15, έκανε τον απολογισμό του για τη μέχρι στιγμή πορεία της ομάδας. Αναφέρθηκε στη μεγάλη βελτίωση που παρουσίασε η ομάδα του και τα αποτελέσματα που την έφεραν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Εξέφρασε, επίσης, τη βεβαιότητα πώς πολλοί από τους παίκτες του έχουν την προοπτική για να φτάσουν, τα επόμενα χρόνια, μέχρι και την πρώτη ομάδα.


«Η βελτίωση που παρουσιάσαμε στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος είναι πάρα πολύ μεγάλη και για αυτόν τον λόγο ξεχωρίσαμε από τις υπόλοιπες ομάδες. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, κάναμε μεγάλη προσπάθεια και τα αποτελέσματα μας δεν είναι τυχαία. Επικεντρωθήκαμε στο “τεχνικοτακτικό” κομμάτι και μέσα από εξειδικευμένες προπονήσεις μπορέσαμε να βελτιώσουμε πάρα πολύ την ομάδα μας», το αρχικό του σχόλιο.

Και πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και έχουμε 10 νίκες σε 10 αγώνες. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Θεωρώ πώς εντός του επόμενου μήνα θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο και αυτή θα είναι η επιβράβευση για τη δουλειά που κάνουμε όλοι στην Ακαδημία. Στόχος μας ήταν να κτίσουμε χαρακτήρες που αντέχουν στην πίεση και ποδοσφαιριστές με νοοτροπία νικητή. Είμαστε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτός πρέπει να είναι ο τρόπος σκέψη όλων μας. Πιστεύω ότι το πετύχαμε, για αυτό βρισκόμαστε στη θέση που βρισκόμαστε».

Καταλήγοντας, ο Νικολάου, ανέφερε: «Η ομάδα κάτω των 15 χρόνων είναι από τις πιο ποιοτικές που έχουμε στην Ακαδημία μας. Έχουμε 12 διεθνείς ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν την εθνική ομάδα και το γεγονός αυτό “μιλάει” από μόνο του. Είμαι βέβαιος πώς πολλοί από αυτούς μπορούν τα επόμενα χρόνια να ανέβουν μέχρι και στην πρώτη ομάδα».