Home TOP NEWS Δεν ανησυχεί ο Βέρμες! Βρίσκει λύση στον Μαρίνο Τζιωνή

Δεν ανησυχεί ο Βέρμες! Βρίσκει λύση στον Μαρίνο Τζιωνή

Ξάφνιασε αρκετούς το γεγονός ότι, ο Μαρίνος Τζιωνής την πρώτη φορά που βρέθηκε στην αποστολή της Σπόρτινγκ Κάνσας, κλήθηκε από τον προπονητή του να αγωνιστεί. Ο Διεθνής Κύπριος μεσοεπιθετικός έπαιξε για 13λεπτά στο ματς κόντρα στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ, στο οποίο η νέα του ομάδα δέχθηκε την ήττα με 3-1.


Παρακολουθώντας πάντως τα Αμερικανικά ΜΜΕ που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Σπόρτινγκ Κάνσας (διαβάστε εδώ), αναφέρουν ότι, ο Μαρίνος Τζιωνής κερδίζει τον Πίτερ Βέρμες με την εργατικότητα του και σίγουρα στα επόμενα παιχνίδια θα πάρει τις ευκαιρίες του, χωρίς πάντως να αποκλείουν και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει και ως βασικός ελέω κάποιων απουσιών.

Οι απουσία του Ούρι Ροσέλ αλλά και η αποχώρηση του Μάουρι δεν προκάλει ανησυχία στον προπονητή της Σπόρτινγκ Κάνσας, Πίτερ Βέρμες, αφού σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αμερικής σκέφτεται να βάλει σε ρόλο επιτελικού μέσου τον Μαρίνο Τζιωνή, μια θέση στην οποία αγωνίστηκε και στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η αναφορά για τον Μαρίνο Τζιωνή:

«Στο τελευταίο ματς με αντίπαλο την Ατλάντα ο Ρόσελ αντικαταστήθηκε από τον Τζιωνή, ο οποίος έδειξε εργατικός και φάνηκε να αλλάζει το παιχνίδι της ομάδας. Ο Βέρμες έδειξε να μην ανησυχεί για τις απουσίες των δύο (σ.σ. προαναφερθέντων), αφού όπως δήλωσε έχει πληθώρα επιλογών στα χέρια του. Ο Τζιωνής είναι μια από αυτές, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δεκάρι, κάτι που θα επιτρέπει στην Κάνσας να είναι πιο δημιουργική και να έχει καλύτερη κυκλοφορία», σημειώνεται μεταξύ άλλων.