Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Χίλιοι λόγοι, να πάμε Ελευθερία!

Χίλιοι λόγοι, να πάμε Ελευθερία!

img_3225


Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι δίνει σήμερα η καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, που υποδέχεται στο στάδιο Ελευθερία την ιδιαίτερα ανταγωνιστική και φιλόδοξη φέτος, ΑΕΚ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να επιστρέψει στις νίκες, για να ανασάνει καλύτερα, αφού μετά την ακύρωση της νίκης επί της Έθα, βρίσκεται μόνο μια νίκη μακριά από την τελευταία ΕΝΑΔ.

Στο πράσινο στρατόπεδο πάντως, επικρατεί αισιοδοξία πως η ομάδα μπορεί να πετύχει το στόχο της. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, δεν είναι όμως ακτύπητη. Άλλωστε τις δυο ομάδες χωρίζει μόνο μια νίκη, η ΟΜΟΝΟΙΑ με νίκη απόψε θα μπορέσει να δει από πολύ καλύτερο φακό τη συνέχεια του πρωταθλήματος! Έχει τις δυνατότητες, φτάνει να παίξει στο 100% των δυνατοτήτων της και να έχει καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία.

Πολλοί οι λόγοι να πάμε γήπεδο

Πρώτος και προφανής λόγος να δώσουμε δυναμικό παρόν το Ελευθερία, η σημασία της νίκης. Ξεκάθαρα αν στο Ελευθερία βρεθεί ο έκτος παίκτης της ομάδας, αυξάνονται οι πιθανότητες να φύγουμε με το ροζ φύλλο αγώνα.

Αυτή τη φορά όμως, υπάρχει ένας λόγος παραπάνω. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε συνεργασία με τη ΘΥΡΑ 9 θα τιμήσουν τη μνήμη ενός αγνού στρατιώτη της βασίλισσας, του Αιμίλιου Ιωάννου, που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η δικαιοσύνη στη περίπτωση αυτή δεν έχει αποδωθεί, η οικογένεια του Αιμίλιου δίνει τον δικό της αγώνα και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε τη μνήμη του, από τη μαζική μας παρουσία. Επιπρόσθετα, θα τιμηθεί και η μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, του Ελλαδίτη έφηβου που έπεσε νεκρός στην Αθήνα, από πυρά αστυνομικού.