Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ “Έκλεισε” Ρόμα Γκριγκόρεφ και Κρις Ντους! (video)

“Έκλεισε” Ρόμα Γκριγκόρεφ και Κρις Ντους! (video)

dousevs


Ενίσχυσης συνέχεια για την καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι έφεραν σήμερα το πρωί στην Κύπρο τον Ρώσο με ολλανδικό διαβατήριο Ρόμα Γκριγκόρεφ! Ο Γκριγκόρεφ έχει ύψος 2.02, είναι 24 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις 3-4 (small και power forward). Αργότερα απόψε, αναμένεται στην Κύπρο άλλος ένας καλαθοσφαιριστής, ο Κρις Ντους. Ο Καναδός Ντους αγωνίζεται επίσης στις θέσεις 3-4 και έχει ύψος 1.99.

Ο κόουτς Τσαγγαρίδης, μπορεί βάση του βιογραφικού του Γκριγκόρεφ, να ελπίζει πως θα βοηθήσει πολύ. Είναι διεθνής με την U21 της Ρωσίας και μετά από λίγες συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της χώρας, συνέχισε την καριέρα του στην Ολλανδία και την Stepco BS Weert. Εκεί είχε πέρσι 13.5 πόντους, 4.6 ριμπάουντ, 1.2 ασσίστ και 1.5 κλεψίματα ανά παιχνίδι, έχοντας μάλιστα καλά ποσοστά σε δίποντα (46.8%) και τρίποντα (35.3%). Είχε αναδειχθεί στην καλύτερη δεκάδα ρούκι του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον Ντους, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Αγγλία όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα των Πλίμουθ Ρέιντερς και Μέρσεϊ Ράιντερς, ενώ έχει περάσει και από Γερμανία όπου έπαιξε στην Λίμπουργκ. Έχει αγγλικό διαβατήριο, ενώ έπαιξε σε διάφορες κολλεγιακές ομάδες της Αμερικής όπως τη Νεμπράσκα, το Ντέλαγουερ Στέιτ και το Πόιντ Μπρέικ. Έχει πτυχίο μάρκετιγκ ενώ όπως όλοι οι παίκτες που επιλέγει ο Τσαγγαρίδης, έχει καλό περιφερειακό σου. Είναι 28 ετών.