
Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται σήμερα και αύριο η προετοιμασία της καλαθοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το τεχνικό τιμ δουλεύει εντατικά ούτως ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο τέλος Οκτωβρίου. Παρά τις δυσκολίες, γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια ούτως ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.
Σε λίγο οι δηλώσεις του προπονητή μας κ. Μιχάλη Τσαγγαρίδη στον ρεπόρτερ της ομάδας, μέσω της σελίδας του τμήματος στο Facebook.







![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-100x75.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-100x75.png)

