Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Αγνοεί τη νίκη, συλλέγει εμπειρίες

Αγνοεί τη νίκη, συλλέγει εμπειρίες

BasketU18-Vs AEL (11)


Στην τελευταία θέση του Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών κάτω των 18 ετών βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ με πέντε ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Η ομάδα μας σε αυτή την ηλικία στήθηκε την τελευταία στιγμή, αφού δεν υπήρχαν παίκτες για να αγωνιστούν, όμως τα άτομα του τμήματος “έτρεξαν” και ετοίμασαν ομάδα για να συμμετέχει που όμως ο στόχος της είναι οι εμπειρίες και πάνω στην ομάδα αυτή θα μπορούν οι ίδιοι να χτίσουν στο μέλλον για την πρώτη ομάδα. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά παιδιά στην ομάδα και σε κάθε παιχνίδι αντιμετωπίζει πρόβλημα κούρασης αφού δεν υπάρχουν αρκετά παιδιά στον πάγκο για να βοηθούν. Το σημαντικό όμως είναι μετά το τέλος της χρονιάς να μείνουν οι καλαθοσφαιριστές και να έρθουν περισσότεροι έτσι ώστε να μπορεί να γίνει σωστή δουλεία. Αυτό επιθυμούν και τα άτομα που ανάλαβαν το τμήμα φέτος και θα περιμένουμε με υπομονή τα επόμενα χρόνια για να δούμε αποτελέσματα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε μέχρι τώρα πέντε αγώνες, σε όλους έχασε με μεγάλη διαφορά πόντων, όμως όπως τονίσαμε πιο πάνω μεγάλο ρόλο έπαιξε η κούραση. Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ για παράδειγμα, μια ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος U18, οι δύο ομάδες έδειχναν ισοδύναμες και το σκορ ήταν πολύ κοντά. Στη συνέχεια οι πράσινοι έμειναν από δυνάμεις, κάτι που συνέβη στις περισσότερες αναμετρήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στην πρεμιέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε την εντός έδρας ήττα από τον κεραυνό εντός έδρας, ενώ στη 2η αγωνιστική έχασε στη Λεμεσό από τον Αστέρα Μέσα Γειτονιάς. Στην 3η αγωνιστική η ομάδα μας θα αγωνιζόταν με την ΕΘΑ αλλά η αναμέτρηση δεν διεξήχθη και αναμένετε να ορισθεί σύντομα, ενώ στην 4η και 5η αγωνιστική η ομάδα μας δέχθηκε αντίστοιχα την ήττα από την ΕΝΠ και την ΑΕΛ που μοιράζονται την 1η θέση. Στο τελευταίο χρονικά αγώνα, για την 6η αγωνιστική,  οι πράσινοι ηττήθηκαν από τον Αθλητικό Όμιλο Αραδίππου.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα U18:

1η αγωνιστική: ΟΜΟΝΟΙΑ – Κεραυνός Στροβόλου 27 – 96
2η αγωνιστική: Αστέρας Μέσα Γειτονιάς – ΟΜΟΝΟΙΑ 81 – 43
3η αγωνιστική: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΘΑ Δεν διεξήχθη
4η αγωνιστική: Ε. Ν. Παραλιμνίου – ΟΜΟΝΟΙΑ 86 – 37
5η αγωνιστική: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ 38 – 69
6η αγωνιστική: Αθλητικός Όμιλος Αραδίππου – ΟΜΟΝΟΙΑ 65 – 35

Επόμενο παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ την ερχόμενη Παρασκευή κόντρα στον Απόλλωνα, ενώ μετά ακολουθεί το αιώνιο ντέρμπι, με τον πρώτο γύρο να ολοκληρώνεται κόντρα στον ΑΠΟΠ.