Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τοποθέτηση Χριστοφόρου για την πρόταση της Θύρας 9

Τοποθέτηση Χριστοφόρου για την πρόταση της Θύρας 9

xristoforos


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 9

Αναφορικά με το δημοσίευμα της επιστολής – πρότασης της ΘΥΡΑΣ 9 προς το Καλαθοσφαιρικό Τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και στο οποίο αναγράφεται και εμπλέκει το όνομά μου σαν παραλήπτης έχω να αναφέρω τα ακόλουθα για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου :

Είχα αποδεχθεί πρόσκληση από την επιτροπή καλαθόσφαιρας για να βοηθήσω το τμήμα αναλαμβάνοντας την επιτροπή marketing και επικοινωνίας υπό καθαρά συμβουλευτική μορφή.

Ακολούθως και περί τα τέλη Σεπτεμβρίου είχα διαφωνήσει με την πολιτική και τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος και εκ τούτου τόσο εγώ όσο και τα μέλη της επιτροπής Νικόλας Βαλανίδης και Γιώργος Τσαγγαρίδης απεχωρήσαμε για λόγους διαφορετικής αντίληψης και αντιμετώπισης της όλης διαδικασίας.
Λίγες μέρες πριν την αποχώρηση μας είχε κατατεθεί προφορικά στην επιτροπή η πρόταση της ΘΥΡΑΣ 9 , η οποία ζήτησα όπως κατατεθεί γραπτώς και ακολούθως να την εξετάσουμε.

Τονίζω ότι η τοποθέτηση μου όσον αφορά την πρόταση ήταν θετική, παρόλη την αρνητική αντιδραση που υπηρξε από κάποια μέλη της επιτροπής γιατί πίστευα απόλυτα ότι είναι μια πρόταση η οποία είχε εκείνες τις παραμέτρους για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων με τα οργανωμένα συνολα και κυρίως επειδή ήταν η μοναδική πρόταση οικονομικής χορηγίας που είχε το τμήμα. Για το όλο θέμα είχα ενημερώσει και την αρμόδια επιτροπή του σωματείου.
Ακολούθως μετά την αποχώρησή μου είχε έρθει κοντά μου γραπτώς η πρόταση, την οποία άμεσα παράπεμψα στον συντονιστή της Επιτροπής καλαθόσφαιρας για περαιτέρω χειρισμό εφόσον προηγουμένως είχα εκ των πραγμάτων αποχωρήσει από την επιτροπή.

Έκτοτε δεν είχα καμία ανάμειξη με το όλο θέμα και με λυπεί η τροπή που έχει πάρει επειδή πιστεύω ότι ήταν μια μοναδική ευκαιρία για να ενισχυθεί οικονομικά το τμήμα και να γίνει περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ σωματείου και οργανωμένων συνόλων.

Χριστόφορος Χριστοφόρου