Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Στο παρκέ όλη την εβδομάδα οι μικροί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Στο παρκέ όλη την εβδομάδα οι μικροί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

BasketU18-Vs AEL (5)


Γεμάτο το πρόγραμμα της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας κάτω των 18 ετών, που καλείται σε έξι ημέρες να δώσει τρεις αγώνες, δύο για το πρωτάθλημα και ενδιάμεσα ένα για το κύπελλο. Το ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε αυτή την ηλικία, όπως γράψαμε και πριν δύο εβδομάδες, αποτελείται από μικρό αριθμό παικτών όμως προσπαθούν σε κάθε αγώνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο παρκέ. Οι μικροί έχουν δύσκολο πρόγραμμα στην εβδομάδα που μας έρχεται και κάνει ότι μπορεί για να έχει ένα καλύτερο απολογισμό από ότι μέχρι τώρα.

Οι πράσινοι ξεκινούν την εβδομάδα με ντέρμπι κόντρα στο Αποέλ για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος και όπως σε κάθε αιώνιο ντέρμπι σε κάθε ηλικία και άθλημα οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν περισσότερα κίνητρα για να κερδίσουν. Οι αθλητές της ομάδας μας θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο, στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Πολυπροπονητήριο αύριο Δευτέρα στις 19:30.

Την Τετάρτη, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ακόμη ένα παιχνίδι εξίσου δύσκολο με το αιώνιο ντέρμπι, αφού αντιμετωπίζει την ΑΕΛ σε νοκ-άουτ αγώνα για την Προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Η ομάδα μας έχει το πλεονέκτημα της έδρας, με τον αγώνα να διεξάγεται στο Πολυπροπονητήριο με ώρα έναρξης της 17:00.

Τελευταίος χρονικά αγώνας μέσα στην εβδομάδα για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αυτός κόντρα στον ΑΠΟΠ στην Πάφο για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις και οι πράσινοι θα τα δώσουν όλα για την πρώτη τους νίκη φέτος. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό του Α’ Λύκειου Ακης Κλεάνθους στην Πάφο το Σάββατο στις 11:00.